Bojnički karatisti doneli iz Poljske pun kofer trofeja

Bojnički karatisti doneli iz Poljske pun kofer trofeja
Podeli:

Članovi karate kluba „Pusta reka“ iz Bojnika kao članovi reprezentacije Srbije, ostvarili su ogroman uspeh na evropskom prvenstvu u Poljskoj, osvojivši šest medalja i dva pehara u konkurenciji mlađih seniora, Svetske šotokan organizacije.

Na takmičenju je učestvovalo preko 30 zemalja, a bojnički karatisti dokazali su vrhunski kvalitet i nastavak niza trofeja koje osvajaju na takmičenjima širom Evrope.
Reprezentaciju Srbije, iz bojničkog karate kluba „Pusta Reka“ predstavljali su: Anabela Stefanović, Anđela Miljković, Aleksandar Stojanović, Nikola Denić i Denis Demirović.

Muški kata tim i miks kata tim osvojili su treće mesto i odbranili titulu sa prošlogodišnjeg evrospkog prvenstva.

Trener Igor Zdravković posle još jednog velikog uspeha svojih učenika ističe: „Posle velikog rezultata koji smo postigli slede dani pauze i kratkog uživanja u uspehu, a onda još jače i žešće počinjemo sa pripremama za svetsko prvenstvo u Moldaviji”.

Dodaje da ogromnu zahvalnost duguju rukovodstvu opštine Bojnik, predsedniku Nenadoviću i gospodinu Ivanu Stojanoviću,  koji  ih uvek podržavaju, kao i sportskoj hali Bojnik i kompaniji  Dual soft iz Niša koji su bili uz njih tokom priprema i samog takmičenja.


Podeli:
  1. Pratim sport i vidim sta se sve desava u Leskovackom sportu. Svaka cas pojedinim klubovima u gradu. Imaju rezultate, organizuju turnire, osvajaju medalje, pravi su ambasadori grada Leskovca. Ali se pitam kao gradjanin, zasto su kosarkaski klub Zdravlje i rukometni klub Dubocica u Leskovcu toliko favorizovani jer ti klubovi imaju po 7 miliona budzeta a nemaju nikakve rezultate. Ovo Zdravlje ponovo je pri dnu tabele i bori se za opstanak. Ove nedelje odlucuje u poslednjem kolu da li ce da ispadnu ili ne. Trebalo bi upoznati gradjane sa tim. Koliko stranaca imaju u ekipi, koliko mladjih selekcija imaju u svojim redovima… Molim vas napisite koji klubovi u Leskovcu su ove godine napravili dobre rezultate!

Comments are closed.