Bokserske rukavice zamenio uzdama (JUGMEDIA TV)

Bokserske rukavice zamenio uzdama (JUGMEDIA TV)
Podeli:

Tridesetogodišnji Nenad Pešić iz Vinarca nadomak Leskovca je profesionalni bokser koji je uspeo da ostvari svoj dečački san.

Našao je stare čeze koje je dobro „utego“ i za tren oka postao prava atrakcija. Kada prođe gradskim ulicama i začuje se zvuk drvenih točkova i kas njegove kobile Maje, nema deteta koje ne poželi d a se sa njim slika ili provoza krug po usijanom afaltu.

BOKSERSKE RUKAVIZE ZAMENIO UZDAMA

Profesionalni boker Nenad Pešić postaje prava leskovačka atrakcija kada upregne čeze i prođe gradskim ulicama kojima odzvanja kas njegove kobile Maje… Opširnije ovde: http://jugmedia.rs/bokserske-rukavice-zamenio-uzdama-jugmedia-tv/

Posted by Jugmedia on Недеља, 05. август 2018.

Ima i onih starijih koji su uvek zainteresovani za vožnju. Kod nekih koji me vide u čezama to budi nostalgiju za nekim davnim vremenima, a nekima je samo zanimljivo i nesvakidašnje“, priča nam ovaj Leskovčanin.

U rodnom Vinarcu, kaže, ranije je bilo mnogo kuća koje su gajile konje, a danas mogu da se nabroje na prste jedne ruke.

Moja porodica se bavi konjarstvom preko sto godina i ja ne želim da je prekidam. Želja mi je da nabavim pravi fijaker i ponudim pravu turističku atrakciju, ne samo našim sugrađanima već i svima koji dolaze u Leskovac“, kaže Nenad.

Naravno, nema nameru da ostavlja boksersku karijeru, već mu je u planu da otvori prvi bokerski klub na selu, a kako bi preživeo, danju radi na njihivi, noću kao obezbeđenje po diskotekama, a ujutru, ne uvek odmoran i čio, ponovo se upregne u lake čeze i veselo zakasa blistavim asfaltom, pod drvoredima.


Podeli:
  1. Тако’ј, сигурно.Узда усе и у своје, кљусе..

Comments are closed.