Četiri medalje za leskovačke učenike

Četiri medalje za leskovačke učenike
Podeli:

Na Republičkom takmičenju učenika mašinskih škola koje je za vikend održano u Tehničkoj školi u Leskovcu za područje rada mašinstvo i obrada metala, učenici ove škole osvojili su četiri nagrade.

Takmičio se 81 učenik u okviru obrazovnih profila automehaničar, bravar, autolimar, mehaničar grejne i rashladne tehnike, operater –metalostrugar, operater – metaloglodač

Prvo mesto u okviru obrazovnog profila automehaničar pripalo je Aleksandru Iliću, a treće Milanu Stojanoviću pod mentorskim vođstvom nastavnika Staniše Stankovića. U okviru obrazovnog profila mehaničar grejne i rashladne tehnike ubedljivo najboljim, osvajanjem prvog i drugog mesta, pokazali su se đaci naše škole Bogdan Jović i Stefan Đorđević pod mentorskim vođstvom nastavnika Zorana Antanaskovića.

Organizatori takmičenja su Zajednica mašinskih škola Srbije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i TŠ „Rade Metalac“.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Bravo momci!!!

  2. Dositej Obradovic 15. maja 2017., 9:08 pm

    Zasto ne izvestavate o uspehu djaka Medicinkse skole na takmicenju Knjizevna olimpijada koje je odrzano juce u Sremskim Karlovcima? Napravili su ogroman uspeh i mislim da treba i to medijski propratiti. Svaka cast ovim momcima. Bravo!

  3. Svaka cast ucenicima, a i profesori su im odlicni!!!

Comments are closed.