„Crvena jabuka“ pred Vranjancima za Dan grada

„Crvena jabuka“ pred Vranjancima za Dan grada
Podeli:

Nastup grupe „Crvena jabuka“  u Vranju biće glavni događaj kojim će biti obeležen Dan grada, a ovogodišnji programa proslave trajaće od 25.  do 31. januara, rekao je Mića Mladenović, gradski većnik za oblast turizma.

Popularni Žera i ekipa pojaviće se na tradicionalnom besplatnom koncertu ,u ponedeljak 30. januara, u Sportskoj hali, a za njihov nastup iz gradske kase odvojeno je nešto više od 500.000 dinara.

„Projekcijom su predviđena sredstva od 700.000 dinara. Verujem da ćemo se uklopiti u tu finansijksu konstrukciju, a sva dodatna sredstva potražićemo putem donatorstva i sponzorstva od vranjskih privrdnika“ kaže gradski većnik.

Ovogodišnji programa obeležavanje oslobođenja od osmanlijske vlasti počeće 25. januara svečanom sednicom na kojoj će biti uručene nagrade i priznanja, a sutradan će biti organizovan niz sportskih aktivnosti kao i koncert muzičke škole „Stevan Mokranjac“

Prema rečima Mladenovića, nastup „Crvene jabuke“ ići će u prilog gradu, jer će osim sugrađana privući i goste iz Makedonije, Leskovca i Niša.

Milan Zdravković


Podeli: