Cvetanović: Ništa od gradnje stadiona dok fudbaleri ne naprave uspeh

Cvetanović: Ništa od gradnje stadiona dok fudbaleri ne naprave uspeh
Podeli:

Sve dok ne uđemo u Super ligu Leskovac ne zaslužuje da dobije novi stadion, ma koliko predsednik Srbije bio spreman da ga gradi, kazao je danas novinarima gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On se osvrnuo na jučerašnju izjavu Aleksandra Vučića da će graditi nove stadione u Vranju, Nišu i Leskovcu i naglasio da leskovački fudbal trenutno ne zaslužuje ništa više od onoga što se u njega trenutno ulaže.

Vučić: Gradićemo stadione u Leskovcu, Vranju, Nišu…

“Vi znate da pravimo teren sa veštačkom travom. Grad Leskovac je u to uložio 10 miliona a Fudbalski savez srbije 20 miliona dinara. Ostalo je samo da se uradi još takozvano češanje terena i mi možemo da ih otvorimo. To nije malo”, podsetio je Cvetanović.

On je apelovao na leskovačke fudbalere da se ugledaju na svoje kolege iz vranja i Niša.

“Gledajte Dinamo, gledajte Radnički… Oni prave rezultate. Samim tim je i logično da država ulaže. Dok god smo na nekom nižem stupnju, nije realno da očekujemoo veliku pomoć države, osim ovoga što radimo. Ja se za stadion ne brinem. Dobiće ga tek kad naprave rezultate. Napravićemo i projekat dok naši fudbaleri uđu u super ligu, samo se bojim da će to ići mnogo sporo”, kazao je gradonačelnik.

Šta je još kazao o ulaganjima u sport u Leskovcu pogledajte u videu ispod:


Podeli:
 1. Ko si TI da protivrecis Predsedniku Republike?!

  7
  4
  • I Pinoče je "voleo"stadione 2. avgusta 2018., 4:23 pm

   I Rimljani i Grci,voleli su stadione.Evo i naš predsednik.Ali džaba,pita se još neko sa velikim T.

   10
   3
 2. bravo za strucnjaka

  15
 3. Nista od funkcije dok saradnici ne naprave rezultat

  8
  1
 4. Kako je on hrabar, on protivureči predsedniku! Predsednik kobajagi hoće da gradi za narod od narodnih para a ovaj ne da. Ha hahahaha

  18
  1
 5. A šta će Leskovcu teren ako nema kvalitetan klub??? Čisto da imamo??? Bolje taj novac uložiti u nešto drugo, ukoliko se već planira

  4
  2
 6. Zahtevam da redakcija opet objavi moj komentar koji je nakon pola sata uklonila i zahtevam objašnjenje za takvo necivilizovano ponašanje.

  12
  1
 7. Ma kakva Dubočica, Vlasina je zakon!

  4
  1

Comments are closed.