DANILO BUBALO sportista godine u Medveđi

DANILO BUBALO sportista godine u Medveđi
Podeli:

Kapiten seniorskog tima Košarkaškog kluba „Jablanica“ i trener kadeta ovog kluba  Danilo Bubalo, bio je najbolji sportista u 2017. godini, odlučio je Sportski savez opštine Medveđa, koji mu je dodelio prestižnu titulu na tradicionalnoj, svečanoj, dodeli sportskih priznanja i nagrada.

Istovremeno je Blagoje Milosavljević, nastavnik fizičkog vaspitanja u penziji, dobio je priznanje za životno delo, za izuzetnu dugogodišnju aktivnost u oblasti sporta opštine Medveđa.

Priznanja je u svečanoj skupštinskoj sali uručio predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, koji je, između ostalog, istakao da je u proteklih godinu dana Savez u saradnji sa lokalnom samoupravom učinio mnogo za sport i izrazio nadu da će tako biti i u 2018. godini, budući da su budžetom sredstva predviđena za sport značajno uvećena u odnosu na 2017. godinu.

Milosavljević se u svom obraćanju zahvalio na priznanju i rekao da ono za njega ima izuzetnu vrednost. Podsetio je na same početke razvoja sporta u Medveđi i ukazao na značaj daljeg razvijanja, ali i očuvanja sportske infrastrukture.

Svečana dodela završena je čestitkama koje su Arsić i Manasijević uputili prisutnima povodom predstojećih novogodišnjih praznika.

Sada već tradicionalna dodela sportskih priznanja i nagrada Sportskog saveza opštine Medveđa održava se krajem svake godine u sklopu redovne godišnje sednice Skupštine Saveza, kao njen svečani deo.

FOTO Opština Medveđa


Podeli: