I deca verna publika na FAPOR – u

I deca verna publika na FAPOR – u
Podeli:

Svečanim uručenjem nagrada sinoć je spuštena zavesa Festivala amaterske pozorišne režije – FAPOR, a organizatori – Leskovački kulturni centar (LKC) posebno su ponosni na to što je sala sve vreme bila puna gledalaca.

Imali smo veoma dobre predstave na nivou profesionalnih, kako su ocenili stručni ljudi, ali posebno smo zadovoljni punom salom gledalaca, pomalo, čak, i iznenađeni s obzirom da se tražilo mesto više”, kaže direktorka LKC-a Sanja Conić, dodajući da je ulaz bio besplatan, kao i prethodnih godina.

Inače, posebno je zapaženo prisustvo majke sa petogoišnjim sinom, dečakom koji je iz večeri u veče pažljivo pratio svaku predstavu i uredno aplaudiraio i po završetku svaku predstavu znalački komentarisao. Bila su tu i druga deca sa roditeljima, ali ovaj mališan je zapao za oku čak i stručnom žiriju.

Postao je u neku ruku maskota festivala, najdraži gost, ali moram da napomenem da je u publici bilo i devedestogodišnjaka, zapravo, bilo je Leskovčana svih uzrasta s obzirom na raznolikost predstava, za svačiji ukus”, zaklučuje direktorka LKC-a.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. isti arsin za sve 07.11.2017., 13:48

    Vidim,u publici, Profesorovu zenu i cerku. Nijedan strucan komentar ili kritika, bilo kog, pozorisnog komada. Ako su amateri, i oni zele da cuju strucno misljenje o svojoj predstavi.Gde su novinari, gde je Profesor sa svojim kritikama. Stvarno nema smisla.

  2. Lepa tradicija u Leskovcu. Da nas osim jos po necemu prepoznaju a ne samo po onoj prostackoj (a moze biti i kulturna) manifestaciji, Rostiljijadi. Podrska za FAPOR jer taj festoival, kao sto i vest kaze, okuplja i spaja razne generacije gradjana.

Comments are closed.