„Dečak glista“ zabio devojci nož u leđa

„Dečak glista“ zabio devojci nož u leđa
Podeli:

LESKOVAC – Trinaestogodišnji dečak P.V., koji iza sebe ima oko 150 krivičnih dela krađe, ubo je nožem J.M. (18) iz Leskovca, potvrđeno je Jugmedii.

Maloletnik, koga su leskovački trgovci nazvali „dečak glista“, ubo je devojku 19. juna oko ponoći u Ulici Nikole Skobaljića, u prolazu između zgrada Lamele. Povreda je karakterisana kao laka.

„U momentu kada sam se okrenula sevnuo je nož i osetila sam bol oko bubrega“, priča ova Leskovčanka.

Ubodna rana od tri centimetra sanirana je u Službi urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu.

„Sa maloletnom osobom je obavljen razgovor u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad, kojima je kasnije predata“, kaže Boban Zdravković, portparol leskovačke policije.

P. V. je poznat po tome što se provlači kroz uzanije otvore i pljačka prodavnice, frizernice, markete, kioske i mesare. Ovo je prvi slučaj da je nekoga i fizički napao. On je pred zakonom krivično neodgovoran do 14 godina.

(Kraj)


Podeli:
Označen sa
 1. On je pred zakonom krivično neodgovoran do 14 godina?
  Stvarno?
  Nemogu da verujem da nepostoji ustanova koja ce da odreaguje kako treba,sta je sledece?,ubistvo,zar trebamo decu ispod 14 da ucimo nasilju,da kada se brane slobodno mogu da ubiju nekog jer nisu pred ZAKONOM KRIVICNO ODGOVORNI.

 2. Banana State 24.06.2014., 22:12

  Prsti bi mu iseko kad bi ga vido da napada nekog ili ne dao mu bog mene da napadne. Ne bi mu pomogli ni centri za socijalni rad, ni političari, ni roditelji, ni zatvor. Za takve zverke samo oštra kazna sme da postoji, nijedna druga.

  • Nazalost imam neodoljiv utisak da se nasem gradu ponavlja vec gotovo zaboravljeni sindrom, „Zare i Milance“.

   Samo sto je ovaj mnogo napredniji. :!:

   Prvi put je upotrebio noz pre svoje 14-te godine.

   Voleo bih da nisam u pravu, ali mislim da cemo jos mnogo puta slusati i citati o ovom momku. :(

   • Kad si već kod njih. Šta je s njima, jel su živi oni, pored onoliko narkotika, nisam nešto siguran..

 3. Svima onima koji nalaze reci opravdanja za ovog malog siledziju zelim da im slicni bockaju najmilije. To isto zelim i onima koji treba da promene zakon po kome bi neko za ovakve stvari odgovarao. Ako ne moze ova mala baraba u zatvor, . neka ide njegov otac

  1
  1

Comments are closed.