Devojčica iz Leskovca osvojila Frikom nagradu od 5 miliona dinara

Devojčica iz Leskovca osvojila Frikom nagradu od 5 miliona dinara
Podeli:

LESKOVAC – Glvana nagrada „Frikoma“ od 5.000.000 dinara ove godine otišla je u Leskovac, u ruke devojčice Jovane Manojlović, saopštila je danas ova kompanija.

frikom nagrada_jovana manojlovic

„Osvojenu nagradu ću proslaviti sa svojom porodicom na moru“, izjavila je ushićeno dobitnica glavne fikom nagrada_jovananagrade Frikom nagradne igre „Pažljivo ližite“ Jovana Manojlović.

Ona je bila srećne ruke i uspela je da osvoji poklon robni vaučer u vrednosti od 5.000.000 dinara sa samo jednom poslatom kovertom.

Jovani je sreću doneo njen omiljeni sladoled Čoko moko čije štapiće je i poslala, a da je ona dobitnica glavne nagrade saznala je od komšinice. Velika Frikom nagradna igra je ove godine trajala od 30. juna do 29. jula, kada je održano veliko završno izvlačenje dobitnika.  Ova porodica je i ranije učestvovala u Frikom nagradnoj igri i ubuduće će, kako tvrde, nastaviti sa ovom tradicijom, a srećni dobitak su proslavili u društvu najbližih komšija.

Svake godine vlada veliko interesovanje među potrošačima za Frikom nagradnu igru, što dokazuje veliki broj koverti koji pristiže na adresu ove kompanije, ali i potvrđuje da su Frikom sladoledi omiljeni među potrošačima svih generacija.

(Kraj)


Podeli:
  1. sad ce rodbina koja nije ni znala za ovu malu devojcicu da je se seti,i da pokusa da izvuce neku paru

  2. Krajincanin 09.08.2016., 15:22

    Svaka cast, tako da oce i moja cerka da izvuce, lepo devojce, svi mi koji imamo zensku decu treba budemo ponosni.

  3. Banana State 09.08.2016., 19:00

    Nek su živi i zdravi :)

Comments are closed.