Dinkiću, gde su pare?! On odgovorio: Vi ste jedna hipnotisana gomila! (VIDEO)

Dinkiću, gde su pare?! On odgovorio: Vi ste jedna hipnotisana gomila! (VIDEO)
Podeli:

Mlađanu Dinkiću se izgleda jako dopada noćni život u Leskovcu, pa je sinoć odlučio da se ponovo lati gitare i otpeva nekoliko pesama sa lokalnim bendom u prepunom “Marfi pabu”.

Ovo je već treći spontani nastup bivšeg političara i kontraverznog bivšeg ministra finansija u gradu na Veternici, a ovog puta mu publika nije ostala dužna već mu je , prilikom izlasku na scenu, postavila jasno i glasno pitanje:

Gde su pare, gde su akcije?!”, čulo se iz publike.

Dinkić je na pitanje odgovorio pesmom:

Dinkić u Leskovcu

Dinkić i hipnostisana gomila

Posted by Jugmedia on Субота, 18. август 2018.

Nakon nastupa je u ovom kafiću razgovarao sa Leskovčanima i priznao kako ga politika trenutno ne zanima.

Dinkić u Marfi pabu

Dinkić – Neko te ima

Posted by Jugmedia on Субота, 18. август 2018.

Inače, po pisanjima beogradksih listova, ovaj rođeni Vlasotinčanin i bivši ministar u nekoliko saziva Vlade Srbije, novi je savetnik predsednika Crne Gore Mila Đukanovića za ekonomska pitanja, a kojim povodom trenutno boravi u Leskovcu nije poznato.


Podeli:
 1. Јужна пруга 18. avgusta 2018., 4:47 pm

  То се зове пиш…е по народу. Очигледно за боље и нисмо !!!

  39
  2
 2. Uzeo je buducnost nasoj deci a sada im peva a oni u transu.To je Srbija.

  27
  2
  • A sada za sve mentalno neutemeljene : Student generacije, Magistrirao 1993. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, asistent na fakultetu, najbolji ministar finansija u svetu za 2006. godinu po izboru 300 svetskih ekonomista, završio klavir i srednju muzičku.Preuzeo Srpski dinar bez deviznih rezervi, sa bankama bez pokrića i doveo svetske banke u Srbiju, odnosno stabilizovao bankarski sektor….najbitnije da nije njega Leskovac ne bi imao ni YURU, ni Falke ni Jeance.U normalnim zemljama je takav čovek počasni građanin, a ne Vučić koji je nekoliko dana po dolasku na funkciju postao počasni građanin po izboru leskovačkog nesveta ! Dinkić je koliko god ga ja nevoleo galaksija za prosečnog naprednjaka.

   18
   18
   • …umalo zaboravih,uveo pdv koji i danas funkcionise, kad su ga svi pravili ludakom imajuci u vidu da je cela Srbija radila na crno…naprednjacka mantra da su zuti lopovi,a Dinkic zavio Srbiju u crno je demagogija kako bi skrenulu paznju sa mlaznog bogacenja porodice Vucic…raspitajte se malo po Beogradu !

    11
    4
   • Tip je klasičan ljakse, ĉudi me kako mu nije uspelo da se uvuče u SNS.

    10
    3
   • Isti ili slični „nesvet“ ga je stavio u čeze da nedoklepani gradski seljak šiba kobilče. Izvini, ajd objasni nam tu tvoju g17+ kvaziintelektualnu složenicu „nesvet“.

  • Njegovi kadrovi iz G 17+, su funkcioneri u Leskovac sad glavni, privučeni su zbog stručnosti verovatno u SNS, ili možda zbog straha od opozicije, ljubav/politika ne poznaje granice. Ume si gradonacelnik da drži vlast, namiri skoro celu opoziciju, hvala mu što postoji.

   9
   1
 3. Много бре слуша, Партибрекјерсе😍 нек смањи ту гитару!!!

  5
  4
 4. Demokratija u pokušaju 18. avgusta 2018., 11:00 pm

  Ni mene politika ne bi zanimala da sam obezbedio 10 generacija unapred…

  27
  2
 5. Kafić ili pab koji drži do sebe i koji ima kakav-takav koncept nikada ne bi trebao da ustupi svoj prostor ovakvom antisluhisti i piscu pesama za Dragana Kojića Kebu. Bruka!!

  13
  4
 6. Ovog lopova bih da nije ovaj zakon koji je snazi, lomio gde god da ga vidim..

Comments are closed.