Dit’s otvorio još jedan salon nameštaja

Dit’s otvorio još jedan salon nameštaja
Podeli:

Još jedan salon nameštaja kompanije „Dit’s“ iz Turekovca, svečano je otvoren danas u Leskovcu, u Njegoševoj ulici broj 101, preko puta već postojećeg salona, u kome se kupovina može obavljati do 24 mesečne rate bez kamate.

U novom salonu se pored nameštaja lokalnih proizvođača , nudi i nameštaj poznatih domaćih prozvođača najvećih kompanija nameštaja kao što su „Dallas“, „Numanović“, „Tahirović“ „Dasa“…

Novi salon svečano je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Mi smo u ovoj godini postali punoletni pošto smo napunili 18. godina i cilj nam je da idemo napred. Namera nam je da proširujemo proizvodnju a ovo što vidite ovde je kooperacija sa mnogim kolegama, osećamo se privilegovano što su ovde najveće kompanije iz sveta nameštaja, i u saradnji sa njima napravili smo jedan prijatan kutak“, rekao je vlasnik kompanije „Dit’s“ Slaviša Cvetković.

U novootvorenom salonu zaposleno je šest novih radnika, i za sada imaju 33 zaposlenih, a prema rečima vlasnika ne planiraju tu da stanu, pa će biti još radnih mesta.

Otvoreni su za saradnju sa svim lokalnim proizvođačima sa željom da na jednom mestu lociraju proizvodnju kako bi grad na taj način napredovao.

Cvetković je iskoritio ovu priliku da uputi javni poziv profesorima iz osnovne škole „Đura Jakšić“ u Turekovcu, da naprave matematičku sekciju i najavio da će oni donirati prvih 15 hiljada dinara.

„U mom selu u Turekovcu, uvek je bila jaka matematička sekcija, evo 15 hiljada za početak matematičke sekcije, i još 15 hiljada dinara Mesnoj zajednici u Turekovcu koja će da bude inicijator da skupljamo otpadne vode. Mi smo uvek želeli da budemo društveno odgovorna firma“, najavio je Slaviša Cvetković, vlasnik kompanije i dobitnik ovogodišnje Oktobarske nagrade za rezultate u proizvodnji i prometu nameštaja, tekstilnih proizvoda i razvoj privrednog ambijenta.

Emilija Mladenović


Podeli:
 1. Uvek sam se pitao zašto se lokalni „uspešni privrednici“ redovno šlepaju uz vlast, članovi su stranke i bliski su sa lokalnom samoupravom. Evo, ovaj krojač koji je šio posteljine od dolaska SNS na vlast se preorijentisao na proizvodnju nameštaja a blizak je sa SNS.

 2. bio je istaknuti ursovac i mrzitelj SNS-a.

 3. A ova plavojka je??

  • Leskovccanin 24.10.2017., 16:24

   Cerka sretno udata, sin pored!. Dits sa srecom ja znam koliko radite u trudite se, jos jednom sa srecom…

 4. Kolike su plate radnika,i dali su svi prijavljeni?A,da supruga dotičnog je inspektor rada,tako da to nije bitno.Svi ste se vi obogatili na tuđoj muci,neplaćajuči radnike,a i državi poreze i tako ostvarili ekstra profit.

  2
  2

Comments are closed.