“DrAmateri” pred beogradskom publikom

“DrAmateri” pred beogradskom publikom
Podeli:

Predstava Leskovačkog kulturnog centra „Revizor“, u režiji Darka Zloporubovića, a u izvođenju amaterske grupe „DrAMATERI“, sinoć je gostovala pred beogradskom publikom u Akademiji 28.

„DrAmateri“ su  pred beogradskom publikom bili na visini svog zadatka, što je publika na kraju nagradila pozivom na bis, a posebno zadovoljstvo je bilo to što su predstavu pratili glumac Ivan Bekjarev, reditelj i tragač u kvizu „Potera“ Milorad Milinković i filmski kritičar Milan Vlajčić.

Reditelj i glumci poručuju da  nastavljaju dalje sa radom i novim gostovanjima, festivalima, turnejama, i da se ovim putem zahvaljuju svima koji ih prate i nesebično podržavaju.


Podeli:
 1. Bravo devojke i momci! Od sveg srca!

  11
 2. Bravo nasi mladi ljudi! Niste ni svesni kako svojim bavljenjem, time cime se bavite, saljete jasnu poruku Beogradu i celoj Srbiji da u Leskovcu nije sve paprika i rostilj. Od srca vam zelim da trajete i da nadalje postizete uspehe.

  8
  1
  • Wannabe Culture Club 21. juna 2018., 1:40 pm

   Ja znam jednog vele-pisca iz Leskovac. Kad ode u Beograd oni odmah vade ćumur i vode ga na skaru. A njega sramota, sramota….

Comments are closed.