Drum Dum Fest konačno 3. i 4. avgusta!

Drum Dum Fest konačno 3. i 4. avgusta!
Podeli:

LESKOVAC – Poštovaoci ritma i bubnjeva radovaće se kada čuju da  će festival biti održan3. i 4. avgusta, kod Šop-Đokićeve kuće, a organizatori za ta dva dana u Leskovcu obećavaju praznik ritma i dobre muzike.

Šesti po redu festival bubnjara je trebalo da bude održan u okviru Leskovačkog leta ali je bio odložen zbog nepredviđenih okolnosti.

Došlo je do izvesnih izmena (u odnosu na nastupe koje smo bili najavili za jun) ali je program ispunjen vrhunskim izvođačima i maestralnim bubnjarima u revijalnom delu, dok će u programu DDF kids i DDF teens biti predstavljene mlade nade, koje svake godine iznova oduševe publiku svojim talentom i energijom„, najavljuju organizatori.

Naravno, kao i svake, i ove godine biće organizovane bubnjarske radionice.

Dragan Marinković


Podeli:
Označen sa
 1. Још само фали да дође онај матори Црногорац и држи нам предавања. А комшије поред Шоп Ђокићеве куће као велики поштоваоци ритма и бубњева биће одушевљени што ће два дана слушати ову прелепу музику.
  0  0
 2. Zbog čega je Marko Đorđević Svetac, ksnio sa nastupom trebalo je da počne u u 18 h, po programu. Hvala!
  0  0
 3. Momčilo Zaplanjac-Wudsmen 4. avgusta 2016., 10:29 am

  Ja s Tiosava Blagojevića, reko da dođem da pogledam fest, i Duleta Pajsa, i Pexa, al’ nas zaustaviše da duvamo!?
  0  0
 4. Ponosan sam na školskog, Saleta Ristića!!! Organizatora, ovog pretižnog festivala u regionu. Vidite on je bio bubnjar još u OŠ Petar Tasić, sa bendom. Akademac.Sarajevska škola.
  0  0

Comments are closed.