DSS: Balon sala u Vučju i Bermudski trougao

DSS: Balon sala u Vučju i Bermudski trougao
Podeli:

Pre deset godina počelo se sa izgradnjom balon sale u školskom dvorištu OŠ ,,Bora Stanković,“  u Vučju i do današnjeg dana nije završena niti stavljena u funkciju, a u međuvremenu je skoro potpuno uništena i ruinirana, piše dana Gradski odbor opozcione DSS Leskovac.

U saopštenju prenose tvrdnje zaposlenih u tadašnjem ministarstvu sporta, da je, navodno, celokupan iznos novca za okončanje ovog  projekta bio obezbedjen i uplaćen, pa s toga postavljaju sledeća pitanja:

„Kada će istražni organi utvrditi definitivno, kome je taj novac bio uplaćen?

Kako se za ovih 10 godina sala skratila za čitavih 5 metara dužine, zbog materijala koji se skuplja usled temperaturnih i vremenskih uticaja ili nečeg drugog?

Gde se nalaze priključni objekti koje je ministarstvo sporta obećalo tadašnjim projektom, (tuš kabine, svlačionice)?“.

Potom se konstatuje da istražne organe ne zanimaju problemi žitelja Vučja i iznose zaklučak:

„Životare u Bermudskom Trouglu od varošice koja je nekada bila opština. Današnja vlast ih ucenjuje raznim dažbinama poput izmišljenih priključaka za vodu, a svi projekti koji se započnu u Vučju završe kao kuća Teokarevića . . . ruinirani, neodrživi i što je najopasnije polako na očigled svih nestaju  kao da slute ne tako svetlu budućnost ove varošice“.

UZ poziv na odgovornost, DSS smatra da „je poslednji čas da se sa ovakvim negativnim trendom preskupih i neodrživih projekata širom Srbije jednom zauvek prestane“.

 

 


Podeli:
 1. Pa vi ste još uvek neobavešteni ??? AAUUUUUUUUUU kada ste zadnji put bili u Vučiju, a zaboravili ste i balon salu da završite, a lovu pojela maca i sad da vi čika Mesko i toj napravi, e pa će vidimo.

 2. Ovo isto misli i direktor bolnice.

 3. Sta fali ovoj sali.Nista.Cim dobijete opstinu/za jedan vek/smestite tu odbornike.Zato je ne popravljajte.

  • De bilu i gde ne debilu 12.01.2018., 19:46

   Ima li neko a da ga ti ne mrziš? Mrziš manjine, sugrađane, komentatore, poljoprivrednike, Srbe iz R.Srpske, Hrvatske, dijasporu…

  • De bilu i gde ne debilu 12.01.2018., 19:47

   …vučjance

   • Çuj Ba,lija moze da ti pozavidi na lukavstvu.Mi Juznjaci ne mrzimo,to ti odlicno znas.Da je drugacije ti ovde ne bi ziveo.Sve smo vam oprostili.

Comments are closed.