Dupli program ŽRK Dubočica u hali sportova završen sa dva poraza

Dupli program ŽRK Dubočica u hali sportova završen sa dva poraza
Podeli:

U prvenstvenoj utakmici 17. kola Prve rukometne lige grupa Istok mlade igračice Dubočice ugostile su znatno stariju i iskusniju ekipu Jastrepca iz Blaca, četvrtoplasiranu na tabeli.

Uspešno su devojčice iz Leskovca odolovale snažnijim protivnicama pa je poluvreme završeno rezultatom 11:12.  Snažnije i fizički pripremljenije igračice gostujuće ekipe su, uz nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka, ipak na kraju zasluženo slavile sa ubedljivih 20:27.

Najbolja igračica Dubočice bila je Minja Gligorijević sa 9 postignutih pogodaka dok je kod gošća najraspoloženija bila Lović-Hadžić Anđelija sa  11.

Valja pomenuti i da je trener Dubočice Ćirković u 48. minutu zbog reakcije na jednu sudijsku odluku zaradio najpre opomenu a potom i isključenje.

Utakmicu je sudio sudijski par iz Niša, Veljković-Tasić.

U drugoj utakmici, drugi tim Dubočice, sastavljen od još mlađih igračica odigrao je utakmicu 12. kola Druge rukometne lige grupa „Morava“ i ubedljivo je poražen od prvoplasirane ekipe drugog tima Jagodine rezultatom 18:32 (11:13).

Valja naglasiti da su se leskovačke devojčice dostojno i vrlo kvalitetno suprotstavile izuzetno kvalitetnoj i organizovanoj ekipi Jagodine, pogotovo u prvom poluvremenu ali i da je na rezultat najviše uticao veći izbor igračica i „duža klupa“.

Utakmicu je sudio sudijski par iz Leskovca Jovanović-Ristić.

Zoran Jovanović


Podeli:
  1. Браво….коначно и о рукомету да се редовно извештава.

Comments are closed.