Dveri Leskovčane upoznavali sa merama porodične politike

Dveri Leskovčane upoznavali sa merama porodične politike
Podeli:

U okviru „Nedelje porodice“ Dveri sprovode akcije širom Srbije, a u Leskovcu su aktivisti Dveri danas približili građanima mere koje predlažu za unapređenje položaja porodice u Republici Srbiji.

Dveri, kako je poručeno, neće odustati od svoje porodične politike, jer su i više nego uvereni da se u ekonomskom i svakom drugom jačanju porodice, kao osnovne ćelije društva, nalazi ključ opstanka, obnove i razvoja srpske države i naroda.

Ovo je još jedan vid afirmisanja porodičnih vrednosti za koje se treba izboriti u vremenu pred nama, jer pokušaji daljeg rastakanja porodice će se samo pojačati i na takve izazove moramo biti spremni“, kazao je predsednik Gradskog odbora Dveri Igor Jovanović.

Centralni događaj „Nedelje porodice“ održaće se sutra u Beogradu u vidu tradicionalne „Porodične šetnje“.


Podeli:
 1. Moja porodica ne glasa za dveri 19. maja 2018., 7:42 pm

  Porodica je osnovna ćelija društva učilo se na časovima marksizma i na časovima veronauke, to je temelj na kojem počiva svaka ljudska zajednica. I Hitlerov Rajhi I Titov socijalizam, i hrišćanski poredak podjednako kao i šerijatski, i prvobitne zajednice i današnje globalno selo, i feudalizam kao i liberalna demokratija, kao što bi sad da nas „nauče“ neki tamo iz nekakvih „Dveri“… svako je društvo u istoriji temeljeno na prostoj ljudskoj reprodukciji. Taktika vam je providna, jer vi ste udbaški-crkvenjaci, Mita Ljotić tipa. Politički vam je isplatiljivije da tipujete na porodice nego na pojedince. Kad prodanu dušu Vučića zapad pusti niz vodu, jao si ga nama ako vi zajašete fotelje. ……..!!!

  19
  24
 2. Opasna neka ofanziva 5 coveka na tezgu,a Vlada Pejic dobro napredovao,jos da mu daju farbu za jaja da deli pred uskrs…eeee sacuvaj Boze.

  7
  13
 3. Ako moze Pedja iz Dzveri da nam objasni kako se pravi vinarija od 150k € i kako je to biti direktor strane „kompanije“ u Srbiji, a propovedati da je lose sto stranci osvajaju srpsko trziste?

  8
  8
  • Anti unikredit 20. maja 2018., 5:25 pm

   Peđa da objasni kako je biti borac protiv EU a direktor evropske banke koja dere ovaj narod,a i ovaj veciti student ofanzivac MT,kome ce on o idealima i porodici kada zivi dinar nije u zivotu zaradio.Tuzno da tuznije ne moze biti.

   6
   5

Comments are closed.