FUTSAL Sutra radnički i ženski derbi

FUTSAL Sutra radnički i ženski derbi
Podeli:

U SRC Vlasina sutra se održavaju finalne i revijalne utakmice u futsalu, u okviru ovogodišnjih Radničko-sportskih igara na kojima učestvuju ekipe preduzeća, ustanova i privatnih firmi u Vlasotincu.

Interesovanje je ove godine bilo veliko, pa je umesto uobičajenih 12 do 15 ekipa sada učestvovalo 20 ekipa koje su se takmičile po grupama.

Mesto u finalnim borbama izborile su ekipe: Manufatura europea, Gunjetinac, Elrad WS , Gruner, SRC Vlasina, Policijska stanica, Zanatske zadruge i Saobraćajne usluge.

Cilj održavanja turnira su rekreacija, druženje i zabava za publiku i učesnike. Burne aplauze pobrale su prošle nedelje ženske ekipe Grunera i Fiorentina u utakmici u kojoj su fudbalerke zaposlene u Gruneru pobedile sa 3:02”, kaže direktor SRC Vlasina Dejan Čikić.

U petak u 17.30 počinje utakmica za treće mesto, nakon nje biće odrigrana revijalna utakmica između ekipa „Vodovoda“ i „Komunalca“ koju nazivaju i „radničkim derbijem“, zatim će se ponovo sastati ženske ekipe Grunera i Fiorentina, a u 19.30 počinje finalna utakmica ovogodišnji Radničkih sportskih igara.

(Kraj)


Podeli: