Gazdi Pekiju podneta krivična prijava za prevaru

Gazdi Pekiju podneta krivična prijava za prevaru
Podeli:

Više meštana Vučja podnelo je krivičnu prijavu za prevaru preduzetniku Predragu Bajramoviću zvanom Peki (35) iz Leskovca, zbog sumnje da ih je oštetio tako što im nije isplatio oko 15.000 evra za prošlogodišnji otkup krušaka, sazanje Jugmedia iz dobro obaveštenih izvora.

Prijava je podneta Osnonovnom tužilaštvu u Leskovcu.

Ove prijave usledile su, na žalost, posle reportaže Jugmedie o bogatoj svadbi koju je gazda Peki organizovao za svog sina jedinca u naselju Slavka Zlatanovića iz Leskovca.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Zašto „nažalost“?
  0  0
 2. Лесковчанин 23. avgusta 2017., 11:45 am

  Ха ха, да ли Ви мислите да је било ко у овој земљи велике паре зарадио 100% поштено ???
  0  0
 3. kupleraj demokratija 23. avgusta 2017., 11:56 am

  ……. Na nasu zalost, Srbija pocinje tamo gde prestaje logika. Srbija pocinje tamo gde je diktatura. Diktator je sinoc na TV Bgd. u dnevniku okrivio Sasu Jankovica, Sasu Radulovica, VukaJeremica, Boska Obradovica, Editu Tahiri, zbog povlacenja radnika ambasade iz Makedonije. Da, da Srbija pocinje, tamo gde prestaje logika. Od Srbije je napravio kupleraj, ma kako to tumacili. U Srbiji su najugrozeniji Srbi.
  0  0
 4. Hahhahahahah….. raspitajte se i dobavljacu iz grcke ima neke obaveze od pre nekoliko godina….
  0  0
 5. Eto odakle mu pare
  0  0
 6. Pustite gazda Pekija, njime će se baviti drugi organi. Pišite o smeni načelnice za Školsku upravu!Kasnite, kasnite, Jugmedijo!
  0  0
 7. Hahaha 35 godina i zenio vec sina, 36 deda, 53, pradeda lol
  0  0
 8. vucic je prevara 23. avgusta 2017., 2:36 pm

  Dobra prica, ali nije zamoj uzrast. Intelkt mi je takodje na niskom nivou. Bice ovo tresla se gora, a ni mis se nije rodio. Pa ovaj je glasac AV. Tvdim da ima bolju poziciju od Gojka Velickovica.
  0  0
 9. Ko bi rekao?! A baš je lep utisak na Jugmediju ostavio sa toaletama, limuzinama, izborom hrane i muzike u vrednosti od 40.000€. Ne možete mu ništa, sakriće se iza tzv manjinskih prava.
  0  0
 10. Od njihovog veselja za mene koji zivim u njihovom komsiluku,t.j.oni u mom,sve jedno,ja ne mogu da spavam celo leto,i tako svake godine,izivljavanje,a nasa policija ,a ni komunalna ne reaguje,samo ko pobegne iz ove zemlje,spasice se…
  0  0

Comments are closed.