Gorele tri kuće u Suvoj Reci

Gorele tri kuće u Suvoj Reci
Podeli:

Požar u Ulici Ane Stojković u leskovačkom gradskom naselju Suva Reka progutao je večeras delove krovova tri kuće, a u potpunosti je izgorela jedna šupa, u kojoj su se rasplamsale varnice.

 

Vatrena stihija buknula je oko 17,30 sati. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sa nekoliko cisterni, ali i samih meštana,  lokalizovana je dva sata kasnije.  Gašenje je otežavao vetar ali i gustina kuća u tom delu Leskovca.

Stanari ove i susedne ulice kažu da je vatra bila veoma visoka i da se od dima ništa nije videlo.

Vatra se širila veoma brzo, mislila sam sam da će izgoreti celo naselje“, priča za Jugmediu Ljubinka Stojičić, majka sudije Nebojše Stojičića, koja je morala da popije bensendin kako bi se smirila.

Deo krova njene, kao i kuća Micakovića i Mladenovića je izgoreo, a ona kaže da joj je u potpunosti uništena kuhinja i kupatilo.

Meštani za požar krive vlasnika šupe, odnosno, porodicu Micaković, koja je, kako pričaju, od šupe napravila otpad.

Ekipa Elektrodistrubucije u jednom delu naselja privremeno je isključila električnu energiju.

Milica Ivanović

Foto: Milica Ivanović, Aleksandar Aca Gandi Stanković

 


Podeli:
pronasao sam na fejsu ovu raspravu
I DEO Ljiljano, nisi ti javnost. Ako javnost ima pristup informaciji, a i ti je imas, cemu lecenje sujete tekstom, osim ako mislis da bas ti umes da obavestis javnost. Sajtovi preduzeca, javne sednice, javni dokumenti, drugi mediji, sve su to kanali do javnosti. Al ako tebi, Ljiljano, nisu odgovorili, ti ce nas ubedis, da javnost nije obavestena. Nego da te pitam, imas li ti vesti? Znam, znam, da popunis prostor. Srce, ako ih nemas,treba budes majstor da ih napavis. Kolko se secam imala si intervju u vezi ovog preduzeca. Ajd, zivota ti, napravi po itervju sa svi, pa tad… Opširnije »
pronasao sam na fejsu ovu raspravu
II DEO Ja kao intelektualac, evo mislim da ti je demokrata izvadio 100 evra iz dzep, da ti plati da blatis preduzece, jer ono nosi slavu ove vlasti, a to urusava opoziciono delovnje demkrate. Javnost trazi prave vesti, a ne tekucu delatnost. Jel bila afera u finansijsku sa racuni, a ti nemas intervju. Jel bio skandal u Kulturni centar u Grdelicu, a ti nista sa odgovorna lica? Ako vlast ima 100 odgovornih funkcionera, a ti o jednom preduzecu pises deset puta od pocetka godine, a sa vecinom nemas dodirnih tacaka, onda je to najvaznije preduzece, onda to jeste najznacajnije rukovodstvo,… Opširnije »
pronasao sam na fejsu ovu raspravu
III DEO Sto se javnosti tice, mogla bi malo da uzmes intervju od nacelnice komunalne policije, od glavnog urbaniste, od direktorke LKC jer je ovo sezona njenih desavanja, od direktora TOL-a, od novog direktora LEGAS-a, a recimo od sefova odeljenja, drustvenih delatnosti. Da ne govorim o Domu zdravlja, bolnici, Zavodu za javno zdravlje. Daleko bilo da te boli Milosevic s Pijace, pa ga stitis tekstom protiv preduzeca koje mu zbog dugova povremeno iskljuci vodu?! Citao sam da si umislila teoriju zavere protiv Pijace. Inace svi parametri o poslovanju Pijace idu u prilog njene likvidnosti. A neko bi serijal napisao o… Opširnije »

Naslov koji sam procitao me odusevio

Javnost, to sam JA!