Gradonačeknik Leskovca bio kum na slavi u Bijeljini

Gradonačeknik Leskovca bio kum na slavi u Bijeljini
Podeli:

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa svojim saradnicima prisustvuje proslavi slave grada Bijeljine – Dana Svetog Pantelejmona, a tokom boravka u tom semberijskom gradu imao je čast da bude kum na slavi, kao što je obećao bijeljnisko gradonačelnik  prilikom boravka na leskovačkoj slavi.

Gradonačelnik Bijeljine  Mićo Mićić i Cvertanović su tada potpisali  sporazum o saradnji.

Želim svim građanima Bijeljine i Republike Srpske puno zdravlja, sreće i uspeha i da svake godine budemo što brojniji, i da svake godine novim infrastrukturnim objektima, novim fabrikama, novim pozicijama i mestima ulepšamo živote naših sugrađana“, poželeo je dr Goran Cvetanović domaćinima.

Cvetanović je istakao i da su dva grada bratimljenjem napravila konekciju u svim sferama života, napominjući da je ovaj Grad u Srbiji poznat po velikim energetskim potencijalima.

Pored gradonačelnika Leskovca proslavi slave prisustvuju više delegacija gradova pobratima Bijeljine, među kojima su i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vućević, gradonačelnik Kumanova Maksim Dimitrijevski, generalni konzul Srbije u Republici Srpskoj Vladimir Nikolić, ambasador Indije u BiH Raul Čabra i drugi.


Podeli:
 1. Bravo g.dine Cvetanovicu. Ukazana Vam je ogro.na cast, a samim tim I svim gradjanima Leskovca. Bez povezivanja nema napretka!

  6
  22
  • Umesto da se povezujemo sa Antverpenom, Leverkuzenom, Orenburgom, Limožem, Groningenom, Odesom…Mi će „radimo“ sa Bijeljinom. Koje ćemo to poslove da sklopimo sa njima? Hoće li neko da me prosvetli?

   19
   4
   • Putko Vladimirovič 10.08.2018., 09:59

    Ovi tvoji što su iz tih Antverpena, Leverkuzena, Orenburga, Limoža, Groningena… dolazili da spavaju na tetkinom kauču su nam otvorili oči, a otvorili su nam i opelješili novčanike, tako da se samo ti, druže žuti, druži s njima i dalje bratimi, nama dobra i Bjeljina.

    12
    • Prvo i prvo to nikad nisu bili moji (ha ha, šta ćeš sad?), jer ako ti imaš „tvoje“ , ove sa kojima si sada na vlasti, budi siguran da nećete još dugo. Ti na budžetu a drugima nudiš Bijeljinu. Nemam ništa protiv tih ljudi tamo, al kad si u nekom poslu valjda tražiš dostojnog partnera.
     eeeejjjjj – Bijeljinuuuu nam nudite. Izgovori to samo tri puta da vidiš koliko smešno zvuči.
     „Saradnja sa Bijeljinoommm“
     Bijeljinaaaaa
     Bijeljinaaaaa
     Bijeljinaaaaa
     Beeeeeeeeeee

     11
     1
     • ha ha ha, bravo za komentar!

     • Putko Vladimirovic 12.08.2018., 07:15

      Da, ocigledno da ni sam nisi siguran koji su tvoji, raspali se na froncle. Ali razumem ja, velika je vrucina, idea vise pivo nego li bostan.

    • Bot busted! 10.08.2018., 16:12

     Ha ga ga, sns bot Putko Vladimirovič ne zna da je Orenburg Ruski grad. Pri tom je izbacio Odesu iako nije do kraja siguran da l’ je ista u Ukrajini, Belorusiji, Rusiji ili odma pored Zlatni Pjasci. Bote, da sam na tvom mestu vratio bi pare na M..ka. Ha ha ha ha, ulepša mi dan.

     • Putko Vladimirovic 12.08.2018., 07:22

      Opa, Jos jedan Google diplomac. Ko ti je bio mentor, Djelic ili Dinkic? O, da, Oni su se povukli u Alibabinu pecinu s blagom, a ti ostao SKOJ-evac.

  • Ponosni Građanin 10.08.2018., 09:09

   Bra’o ti ga gradonačelniče što si povezao dva velika ekonomska tigra.

   • Od kad je gradonacelnik proslavio rodjendan u diskoteku sa mnogo zvanica, svi su videli da ume lepo da slavi, sad ga svi zovu, blago njemu i nama, hvala mu sto postoji.

    12
 2. Са срећом нека је слава вољени градоначелниче!!!Куме,све у своје време, дајте нам блалослов!!?

  1
  20
 3. Dokaz da Cvetanovica uvazavaju i nasa braca iz RS, dobri odnosi sa opstinama i gradovima mogu da dobrinesu samo jos boljem razvoju Leskovca.

  1
  11
 4. Ovo je dokaz da Cvetanovica postuju i u RS i u Srbiji, takodje je i cinjenica da je gradonacelnik dosta toga uradio za Leskovac i kako obicno biva to se vise ceni na strani nego kod nas. Samo napred gradonacelnice.

  1
  5
  • A važi i za Evu:
   Fuj bre što ste ogavni, poltroni besramni.

  • Auuu botovi, pa vi razočaravate. nema više ništa od vas. Postali ste ispušene muštikle, nemate više ni snage ni volje a ni para. Ajde to malo bolje i sa razumevanjem ha ha ha ha

 5. Uvek je dobro prihvatiti ispruzenu ruku prijateljstva. Pored toliko obaveza, gradonacelnik postize da se odazove na svaki poziv u interesu Leskovcana. Prijatelja nikad dosta.Vec duzi niz godina, Leskovac i njegovi sugradjani prepoznatljivi su samo po pozitivnostima. Toliko manifestacija, toliko istaknutih pojedinaca, posvecenost kulturnoj proslosti,sportskim aktivnostima, zastiti zivotne sredine, najmladjima, najstarijima, velikim i malima, svima i svemu bez izuzetka, kao i svako, kome partija nije ispred gradjana, svestan da je jednako odgovoran prema svima.

  3
  1

Comments are closed.