HAOS Pijani mušakarac demolirao automobile i prozore, šamarao komšije, jedva savladan

HAOS Pijani mušakarac demolirao automobile i prozore, šamarao komšije, jedva savladan
Podeli:

Sinoć oko 22 časa u leskovačkom naselju Dubočica nastao je haos kada je pijani mušakarac, star 34 godine, lopatom demolirano tri automobila i polupao komšijske prozore, pa nasrnuo na komšije.

Nasilje i vandalizam desio se u Ulici Majora Tepića, ispred zgrade B3.

Ovaj Leskovčanin, otac petoro dece i sa šestim na putu, polupao je prozore na prizemlju ulaza broj 8 te zgrade, zatim, prednju šoferšajbnu žutog “fiat punta”, zadnju šoferšajbnu “yuga” i prednju i zadnju šoferšajbnu kao i krov i zadnja leva vrata automobila marke “Škoda fabia” bele boje, u vlasnistvu firme Merkator.

Portparol PU Leskovaac Boban Zdravković rekao je da je u pitanju nasilje i da ga je policijska patrola privela.

Nezvaničnosaznajemo da je ovom polučasovnom divljanju, navodno, prethodila porodična svađa izavana pijanstvom, te da je, navodno, taj muškarac najpre polomio prozore stana svoje tašte i tasta, a potom je nastavio da divlja i na ulicu. Drugi, pak, pominju svađu  s komšijama.

Očevici pričaju za Jugmediu da su stanovnici Dubočice bili veoma uznemireni te da su se okupili na mesto događaja, ali čovek sa lopatom je tom prilikom nasrnuo i na njih i tom prilikom opalio dva šamara mladiću koji je pokušao da ga primiri.

Takođe pričaju da je nasilnika policija jedva savladala.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Kaludjerovic 22.03.2017., 14:48

  Penjao bi se ovaj meni na na zidu nacrtanog konja da ga jase, kao sto je nekad bilo, pa bi dobijao batine dok god se ne popne…

 2. Sinoc je u Dubocici bilo kao na ratistu, izuzetno neprijatna situacija! Inace, u pitanju je covek koji zivi od preporadje automobila i zivi u B3 zgradi. U pitanju je Stanko cvrca…

 3. Dzabe se sve ovo pise kada je pusten na slobodu. Uposljenici sup – a su jedni veliki prodavaci magle, trebalo bi ukinuti policiju, ona nista ne radi…to je ziva istina, a verujem da ce odmah da se uvrede…Zalosno!Koliko ljudi je samo dozivelo nepravdu samo zbog loseg rada ovog organa.

  • Полиција може да одреди притвор у максималном трајању од 48 сати. У оваквим случајевима,лица се углавном одмах приводе судији за претходни поступак (истражни судија) који одлучује о евентуалном притвору.Полиција је овде најмање крива,и молим те да не причаш напамет.

 4. Ma ajte, 4 policajca nisu mogla da ga savladaju, a onda jedan od njih prica da nisu smeli da upotrebe silu vecu od one koju je ovaj upotrebio!!! Pa ako je on krenuo lopatom, vi uzmite pendreke pa ga dobro isplicite, a ne da izaziva nered u naselju. Nula od posla je policija uradila!!!

 5. Castrol GTX 23.03.2017., 17:12

  Eh, da je neka baba na ulicu prodavala kompiri ili bel’ lukac, za čas bi dobila lisičine na ruke, pa u prdekanu! Ovako… Ma nije red da se zameraju čoveku, da ga mlate, kad će sutra doći kod njega da kupe neki auto… I dobiti dooobar popust, naravno!

 6. miljan jocic zmaj 23.03.2017., 20:01

  seljacina teska

Comments are closed.