„Istorijska“ sednica Skupštine grada Niša zakazana za sutra

„Istorijska“ sednica Skupštine grada Niša zakazana za sutra
Podeli:

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma „Konstantin Veliki“ državi, zakazana je za sutra u 8 časova. 
U pozivu za sutrašnje skupšinsko zasedanje koji je uputio predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković, navodi se da će sednica biti održana „u zakonskom roku“, a da su svi odbornici „obavešteni o terminu i dnevnom redu“. 

Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ pozvala je sve građane Niša da sutra u devet časova ispred Skuštine grada učestvuju u protestu protiv poklanja aerodroma „Konstantin Veliki“ državi.

Skupština grada Niša poslednji put je zasedala 23. marta, a skupštinsko zasedanje na kome je trebalo da se odlučuje o sudbini aerodroma bilo je zakazano za 10. april, ali je odloženo zbog protesta Nišlija. 

Veće grada Niša je po preporuci Vlade Srbije odluku o predaji  državi imovine aerodroma „Konstantin Veliki“ donelo 30. marta.


Podeli:
  1. Epa sutra cemo videti ko je potomak Vuka Brankovica. Ja volim Nis, iskreno vise nego Beograd. Premda ne mrzim ni Beograd. Navijam za Radnicki. Hocu da ostane aerodrom pod patronat grada Nisa. Bicu sutra prisutan na protestu.

  2. leskovacka siroka carsija 21. juna 2018., 12:29 pm

    I mi iz Leskovca pridruzujemo se odbrani aerodroma. Meni deca rade u Nemacku i mogu da kazem da su usluge aerodroma i prevoz super. Bosanska manguparija koja je na vlasti u Srbiji, hoce da zatvori niski aerodrom, a ja pozivam sve ljude koji su u poziciju da odlucuju, da glasaju u korist juga Srbije.

Comments are closed.