Jablanička okružna liga-klubovi

Jablanička okružna liga-klubovi
Podeli:

Jedinstvo iz Grdelice do termina predviđenog za odigravanje utakmice nije izmirilo dugovanja pa je zbog suspenzije utakmica u Vučju registrovana službenim rezultatom 3:0.

Iz FK Jediinstvo najavljuju da su dugovanja izmirena i da će za sledeće kolo biti spremni za odigravnje utakmice a iz FSJO stižu informacije da, ukoliko dugovanja ne budu izmirena suspenzija se nastavlja.

Na ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Polet-Šumadija 2:1, OFK Morava-Železničar 3:1, Kumarevo 65-Sloga 1:0, Umac-Mladi Borac 3:2, Bobište-Zloćudovo 3:1, Čekmin-Mladost 1959 5:0, Progres-OFK Brza 4-2

Na tabeli Jablaničke okružne lige vodi ekipa Čekmina sa 9 bodova i gol razlikom 13:0.

Međuopštinska fudbalska liga

Očekivani rezultati u trećem kolu Međuopštinske jablaničke lige: Sloboda u Donjem Brijanju i Moravac u Pečenjevcu nisu imali milosti prema svojim rivalima a Plantaža iz Donjeg Stopanja je ubedljivom igrom savladala Radnički iz Pertata 3:1.   Milanovo-Gradac 2:3, Radnik Sušica-Jedinstvo (š) 2:0, Veliko Trnjane-Lemind1953 0:3 (služb.), Sloboda-Marjan MB 6:1, Real-Mladost (B) 4:0, Moravac (P)-BSK 7:1, Todorovce-Bratstvo 3:3.
Na tabeli vode Moravac iz Pečenjevca i Gradac iz Konopnice sa po 9 bodova.

 

 


Podeli:
  1. Sportski stručnjak 5. septembra 2018., 11:50 pm

    Tako je to kad okružnog ligaša i klub od renomea vodi taksista. Imaju vožnju u jednom pravcu. Na onom gde se nestaje sa fudbalske scene.

Comments are closed.