Još jedna akcija čišćenja zelenih gradskih površina

Još jedna akcija čišćenja zelenih gradskih površina
Podeli:

Aktivisti Mesne zajednice Stojan Ljubić, uz pomoć gradskih službi i preduzeća, pokosili su i očistili danas park  na raskrsnici ulica Nikole Skobaljića i Učitelja Josifa, najveći u toj zajednici.

„Cilj je da podignemo svest naših građana i komšija kako bi održavali svoju životnu sredinu što čistijom i kako bismo našoj deci obezbedili što lepše mesto za život i odrastanje“, kaže član Savete mesne zajednice Srđan Šterović.

Ovakve i slične akcije godinama traju pod okriljem uprave grada Leskovca u kojima, pored meštana, redovno učestvuju JKP Komunalac, PWW, Odeljenje za zaštitu životne sredine i Komunalna policija.

U planu je, kaže Šterović, i sređivanje parka između zgrada Ilije Strele i Nikole Skobaljića, na kome je i mobilijar. „Deca će dobiti nove ljuljaške, nove klupe, a razmišljamo i o još nekim stvarima“, kaže.

 

 


Podeli:
 1. Pravi posao za skolsku spremu koju imaju. Vremenom ce i Srbija postati sistemski uredjena zemlja gde ce likovi kao oni biti cistaci, a na mesta direktora biti Srbi sa adekvatnim skolskim spremama !!!
  11  3
  • Za druge ne znam al meni isto dal su direktori školovani ili ne dok god su to
   partijski postavljeni poltroni. Al možda si ti školovan pa bolje znaš od mene. Možda i ti hoćeš da budeš direktor i da budeš poslušan. Moždaaa, 1000 možda… Dakle, meni se isto vata dok veċina vas prodaje veru za večeru.
   4   3
 2. Srami se Gavrilo.Tu i mene prozivas.Svaka cast MZ Stojan Ljubic.Dobar primer SNS aktivizma.Vidi li ovo Sasa predsednik MZ Kosta Stamenkovic!?
  5  9
 3. Svi bismo mogli da se ugledamo na nase sugradjane, bez obzira na politicku opredeljenost, ovo je nas grad, tako da svi mozemo da doprinesemo.
  3  4
 4. Radniku, vidis hocu da budem nacelnik pa da pokosim onaj zmijarnik“, iz okruga.Ostao sam veran izvornoj ideji SNS-a.I nisam u nabrojanoj mnozini.Hteo sam da budem cistac u OS.Nisu mi dali.Da budem sef!?Nemoguce.Direktor jos manje.
  0  3
  • Dakle hoċeš da budeš načelnik ili koordinator za zmijarnici? Ako hoċeš to da radiš bez para a za trenutnu slavu – izvoli pohitaj, al ne traźi da i tebe plaćamo. Daċemo ti titulu Master od opštinskih zmijarnika. Al znam ja takve. Preko zmijarnika do zvezda. Hoċeš na mala vrata na rukoveċi položaj.
   1   1
 5. Zasto je ovo vest, zar ne bi trebalo to redovno da se cisti, kosi i odrzava? Zasto postoje komunalne sluzbe koje placamo mi gradjani Leskovca?Pa vi pravite spektakl od nicega,pozovete medije slikate se i prodajete nam finocu ,a mi kao treba da vam budemo zahvalni jer boze moj cistite i kosite travu.
  ……..
  13  0
 6. Sa akcijama uredjenje javnih povrsina pocelo se od kako je Cvetanovic preuzeo odvovornost za vodjenje gradom, nema deo grada koji nije ociscen ili uredjen, nikli su na mnogim mestima novi mobilijari u parkovima, nova igralista u naseljima …Generalno grad nam je cist i uredjen. Nikada niko do sada nije pokretao niti organizovao ovakve akcije, to je cinjenica.
  3  3
 7. Naravno, kad Sns aktivisti kose travu svi novinari su tu, a kad dodje narodni poslanik u Leskovac da ukaže na problem privatnih izvršitelja, svi novinari imaju neodložne obaveze….licemeri…
  5  0
  • U tekstu nigde nisam procitao da se radi o aktivistima SNS-a,samo u komentarima.Da li je bitno ciji su to aktivisti?Ocigledno da samo njihovi aktivisti organizuju ovakve akcije i pritom se ne promovisu,dok ostali samo krutikuju.Jos jedna u nizu dobra akcija.BRAVO.
   2   7
   • Gospodine FUDBALERKA, kada sledeći put pišete komentar, obratite pažnju da se izražavate u ženskom rodu… ovako delujete nekako BOTOVSKI….
    4    2
 8. Kada ljudi postanu odgovorni i savesni uredjenje neće biti vest.
  Kada naučimo da se otpaci bacaju u kante i kontejnere neće biti potrebe za ovakvim akcijama.
  Do tada, svakako je potrebna promocija ovakvih akcija u medijima da bi se videlo koliki se trud ulaze da se javne površine urede i očiste. A vama kojima smeta, bolje podignite neki otpadak i naučite svoju decu tome nego da negativno komentarišete nešto pozitivno.
  2  1

Comments are closed.