Još jedna ubedljiva pobeda KMF Leskovac

Još jedna ubedljiva pobeda KMF Leskovac
Podeli:

Rezultatom 11 prema 3, KMF Leskovac  sinoć je ubedljivo pred svojom publikom pobedio KMF Radnički iz Niša, u petom kolu Treće futsal lige „Istok“.

KMF Leskovac je demonstrirao visok kvalitet igre i uigranost i prosto pregazio KMF Radnički, za šta su igrači domaće ekipe burno pozdravljeni od preko 500 gledalaca, a posebno se istakao mladi Petar Marjanović.

Bilo je na utakmici svega, od dobrih i uigranih akcija do lucidnih poteza pojedinaca pa se na momente sticao utisak da igrači Radničkog nisu znali sa koje strane preti veća opasnost po njihov gol.

Radosav Bojat,  koji je posle utakmice bio vidno raspoložen, zahvalio se publici su u tolikom broju došli na utakmicu.

Postavili smo neke standarde kad je posećenost u pitanju i taj broj gotovo da ne ide ispod 500 gledalaca pa smo u obavezi da kvalitetnom igrom i zalaganjem pokažemo da su gledaoci s pravom tu i da od nas očekuju još bolje igre i rezultate. Sada možemo mirno da se pripremamo za sledeću utakmicu“, rekao je Bojat.

U sledećem kolu, slobodno se može reći u derbiju jesenjeg dela sezone, KMF Leskovac ide u goste starom znancu, ekipi „Zufo“ u Bujanovcu koja posle pet kola zauzima prvo mesto sa isto toliko pobeda.

Ekipa Zufo, znatno pojačana u drugom delu prošle sezone, nanela je jedini poraz KMF Leskovac pa se s punim pravom može očekivati jedna kvalitetna utakmica sa puno taktičkih zadataka u kojoj će, možda, prevagu da odnese jedan gol ili jedan potez pojedinca.

Zoran Jovanović

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podeli: