Još jedno druženje dece s gradonačelnikom

U okviru nove "Dečje nedelje" gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je imao novo druženje sa mališanima iz Leskovca, ovoga puta u Aero klubu "Saša Mitrović" i u konjičkom klubu "Hisar" na  hipodromu
Još jedno druženje dece s gradonačelnikom
Podeli:

U okviru nove „Dečje nedelje“ gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je imao novo druženje sa mališanima iz Leskovca, ovoga puta u Aero klubu „Saša Mitrović“ i u konjičkom klubu „Hisar“ na  hipodromu.

Veliki broj dece najpre je imao priliku da se provoza fijakerom i jaše konje a potom i da vide izbliza i čak uđu u kokpite aviona koji su izloženi ispred hangara Aero kluba.
Predsednica saveta mesne zajednice Južnomoravskih brigada, Sanja Cenić u ime gradonačelnika pozdravila je prisutne,

„Grad Leskovac organizuje druženja kako bi ulepšali letnji raspust našim mališanima. Ove nedelje naši najmlađi sugrađani imaće priliku da posete konjički i aero klub sa ciljem da im približimo aktivnosti ovih klubova“.

Predrag Janović, predsednik aero kluba „Saša Mitrović“ naglasio da je ove godine nabavljen jedan motorni zmaj vrednosti 5,5-6 hiljada evra za koji je sredstva obezbedio sam klub a koji će se koristiti za obuku mladih Leskovčana, najavivši i iznenađenje za sledeću godinu.

„Avioni su u ispravnom stanju ali čekaju registraciju. Pokušavamo da nam se za Roštiljijadu obezbedi makar privremeno korišćenje piste a ja obećavam javno biće preko 20 aviona u Leskovcu a postoji mogućnost da dođe i jedan balon pa će svako ko ima volju i želju moći da poleti.“

Prisutnima se i obratila Nataša Niškić, žena pilot jedrilice koja učestvuje na međunarodnim takmičenjima u jedriličarstvu. Jedina žena koja aktivno leti na jedrilici i takmiči se u muškoj konkurenciji.

Za sledeći vikend u planu je novo druženje na drugoj lokaciji.

 


Podeli:
 1. Samo kazem...🤗 19. avgusta 2018., 9:08 pm

  Ovo je bas lepo! Svidja mi se! 👏

  7
  12
 2. Gradonacelnice, celu noc je neosvetljena ca Niska! Jesi ti dao nalog za stednju? Sinoc su dve zene htele da padnu zbog one rupe. Jedna se saplela sa detetom.

  20
  9
  • Kakve veze ima osvetljenje ulice sa ovom vešću, a gradonačelnik još manje, nije on taj koji pali i gasi ulična svetla. Loš pokušaj spina, koji neće umanjiti značaj manifestacije.
   Deca su uživala, bilo je prelepo, hvala organizatorima što su nam priredili jedan onako lep dan na hipodromu.

   2
   9
 3. Браво, а то колико смо јадни се види по коментарима, све нам смета, раније је било још горе а сада када се деси нешто лепо, нека манифестација опет нам смета нешто, за ништа нисмо. Поздрав.

  1
  4
 4. Druzenje je bilo divno, mesto puno vesele i nasmejene dece vratilo nas je u detinjstvo… kamo srece da su tadasnje vlasti priredjivale ovako zanimljive manifestacije u cast deci.

  1
  4
 5. Prelepa stvar, hipodrom i aero klub puni dece, svaka cast za organizaciju i ideju.

  2
  3
 6. Zašto mi ne objavljujete komentar? :-)))))

 7. Ovakva druženja su način da se deca udalje od kompjutera, mobilnih telefona a da ujedno provedu lep dan sa svojim roditeljima i vršnjacima. Pohvale za ideju.

Comments are closed.