JUTARNJA MUKA Kako izvući auto iz Veternice?

JUTARNJA MUKA Kako izvući auto iz Veternice?
Podeli:

„Zastava 101“ Leskovčanina Nenada završila je jutros u Veternici u cenrtru grada između dva mosta.

On je kazao Jugmedii da je vozilo parkirao na keju, ugasio ga, a menjač ostavio u prvu brzinu, te da nije podigao ručnu kočnicu. Kad se vratio svoj auto je video u reci.

Samo je izgleda skliznulo i upalo u reku“, kaže nam ovaj čovek vidno iznerviran.

Ova nesvakidašnja slika u centru Leskovca za tren je postala atrakcija. Prolaznici su fotografisali „muku“ sugradjanina, a na licu mesta našla se i osoba koja je nudila Nenadu da pomoć, ali i cenu.

On je, međutim, da čeka na dolazak ekipe Auto moto saveza.

Inače, vozilo je bilo parkirano na divljem parliralistu u Ulici Ivana Kosančića.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. MA Sta se muci covek, neka ga samo cusne u vodu. Kupi drugi na trafiku dal stojadin skup

  2. Admiral Kuznjecov 14.02.2017., 12:49

    Važno da je „divlje parkiralište“, a to što nema ni odrade ni keja kao kod „naplatnog parkirališta kod zelene pijace“, i što može neko stvarno da nastrada, naravno nije bitno!

  3. Verujem da ga je neko odgurao namerno u reku, ko god je vozio Zastavu, a ima nas puno, zna da nema sanse sam da se pomeri, ukoliko je u prvoj brzini ili rikvercu, cak ga nije lako ni pogurati ako je u prvoj, sto znaci da su u pitanju dve ili tri osobe. Jadan covek i auto.

    • Nema više nigde 15.02.2017., 09:23

      Ovi automobili su opasni po vlasnike i druge vozače..uvek su problem u saobraćaju svi su na ivici raspada i česte su nesreće sa ovim krševima..tu ubrajam i najgori auto na svetu yugo..znam da ljudi nemaju novca da kupe pravi auto ali i da će glasati za Vučića da nastave da voze ove pokretne sanduke i da kukaju na razne zavere.

Comments are closed.