Karić rođendan unuku proslavio u Vranju (VIDEO)

Karić rođendan unuku proslavio u Vranju (VIDEO)
Podeli:

Biznismen i političar Bogoljub Karić prvi rođendan svom  najmlađeg unuku Petru, proslavio je u Vranju sa porodicama Stojilković i Karić.

“Želim da podelim sa vama ovo radosno veče, kada smo proslavili prvi rođendan našem unuku Petru, Daninom i Nikolinom sinu”, napisao je Bogoljub Karić na svom fejsbuk profile, piše Ok radio.

Karić se zahvalio iporodici Stojiljković, na divnoj organizaciji proslave prvog rođendana njihovog zajedničkog unuka Petra.

Na proslavi je  vidno raspoložena bila i njegova supruga Milanka, kao i Nikolin otac Momir Stojiljkovć, direktor ovdašnjeg “Komrada” i visoki funkcioner GrO SNS – a.

Dragi moji prijatelji,želim da podelim sa vama ovo radosno veče, kada smo proslavili prvi rođendan našem unuku Petru, Daninom i Nikolinom sinu! Prva godina zivota, našeg najmladjeg unuka Petra, bila je lepa, vesela i srećna. U srpskom Vranju, gradu punom pesme, igre i veselja, gradu Bore Stankovića, upoznao sam mnogo predivnih ljudi. Obišao sam ceo svet i mogu da kažem sa sigurnošću, da nigde ne mogu da vam pokažu takvo gostoprimstvo i prirede takvo veselje, kakvo mogu u Vranju!!! Iskoristio sam priliku i da prošetam gradom… Na licima ljudi koje sam susretao, video sam samo sreću i blagost i razdraganost! Hvala, još jednom, našim dragim prijateljima, porodici Stojiljković – na divnoj organizaciji proslave prvog rodjendana našeg zajedničkog unuka Petra!Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić!♥️💜💗🙏🏻💗💜♥️

Posted by Bogoljub Karić on Уторак, 17. јул 2018.


Podeli:
  1. Боли ме карић за то.

  2. Ponosni gradjanin 18.07.2018., 12:39

    Smesi se nova nagrada, neko ce morati da kupuje novu haljinu za Narodno pozoriste u Beogradu.

    1
    3

Comments are closed.