Komšiji iz čista mira ubio psa, pa mu rekao: „Izvini, nisam znao da je tvoje“

Komšiji iz čista mira ubio psa, pa mu rekao: „Izvini, nisam znao da je tvoje“
Podeli:

M.S. (65) iz Vranja, lovačkom puškom je usred bela dana ustrelio vlasničkog psa svog komšije Krunislava Nešića, a policija je saopštila da su protiv njega podnete krivične prijave za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ubijanje i zlostavljanje životinja. 

Incident se dogodio u petak oko 17.30 časova u Bunuševačkoj ulici u Vranju, piše Blic.

Keruša Lejla je bila ljubimica porodice koja ju je udomila iz Kraljeva i, prema rečima svog vlasnika, retko je napuštala dvorište. Krunislav Nešić navodi da je u neposrednoj blizini pucnjave jedno od dvorišta bilo puno dece predškolskog uzrasta. Još je u šoku i neverici jer je sa M. S. kako kaže, bio u odličnim odnosima.

Mi nemamo decu. Imamo samo naše životinje. Meni je to isto kao da mi je pucao u dete. Koja je razlika? Možda bi znao da je moje pa ne bi pucao? U čije bi pucao? U sred bela dana, hladnokrvno, otpešačiš laganim korakom 150 metara od svoje kuće, pucaš i vratiš se isto tako hladnokrvno. I nastaviš svoj ručak. I onda se jako potreseš kad te uhvate nakon tri sata”, potrešeno navodi Nešić.

Hvala svima na velikoj bezuslovnoj podrsci i pomoci ! Posebno poprilicno velikom broju organizacija koje se bave ovim…

Posted by Krunislav Kica Nesic on Недеља, 15. јул 2018.

Posebno je ogorčen na ono što je izjavio komšija dok ga je policija privodila na saslušanje: „Izvini, nisam znao da je tvoje“.


Podeli: