Koncert legendarnog leskovačkog lovca: Svi lovci vole da pevaju

Koncert legendarnog leskovačkog lovca: Svi lovci vole da pevaju
Podeli:

Najpoznatiji leskovački lovac i dugogodišnji predsednik gradskog Kinološkog saveza, mnogi tvrde živa legenda Leskovca, Strahinja Nikolić, poklonio je sinoć svojim sugrađanima koncert „Pedeset godina druženja sa muzikom“.

Među gostima bio je i njegov zet, poznati niški glumac Desimir Stanojević, a prepunom salom leskovačkog Narodnog pozorišta odjekivale su note riskih romansi, mađarkse pesme i, kako sam kaže, svega onoga što podseća na neka lepša vremena.

Dođu te godine kad čovek treba da zaokruži jedan deo svog života, a muzika je bila samo jedna od mojih ljubavi. Talenat sam nasledio od majke i nije bilo kinološke ili lovačke zabave na kojoj nisam zapevao po koju, ali, znate, ništa čudno – svi lovci vole da pevaju“, priča nam ovaj sedamdesetogodišnjak, još uvek prepun utisaka sa sinoćnjeg koncerta.

Strahinju Nikolića Leskovčani pamte ne samo izuzetnog lovca i ljubitelja životinja, već i kao boema.


Podeli:
  1. A bre, kakvih pedeset godina druzenja s muzikm. Da, ovaj covek je pevao pre trideset godina po kafanama. Kakvi su bre to jubileji, nedavno Bubare, sad Strahinja. Pa gde su oni nastupili 30 godina unazad osim sto su otimali mikrofone da bi „otpevali po koju pesmu“ na nekim zabavama. Ajd da vidimo ko je sledeci koji ce se setiti da se pre najmanje trideset godina nesto bavio muzikom. Ok, svaka cast Jugmediji na pracenju dogadjanja u gradu ali vi „jubilejci“ smanjite dozivljaj, dosta foliranja.

    6
    3

Comments are closed.