Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata do kraja nedelje

Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata do kraja nedelje
Podeli:

Na današnjoj sednici gradskog veća grada Vranja utvrđen je tekst javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta za proizvodnju medijskih sadržaja za televiziju, radio, internet, štampane medije i novinske agencije u 2018. godini, rekla je portparol Gradskog veća Zorica Jović.

Do kraja ove nedelje, prema njenim rečima tekst konkursa bi trebalo da se objavi na gradskom sajtu i u dnevnom listu Srpski telegraf.

„Javni poziv biće otvoren 15 dana od trenutka kada bude objavljen na gradskom sajtu i dnevnom listu. U okviru teksta javnog konkursa je i pozivno pismo medijskim stručnjacima za članstvo u komisiji koja će vršiti odabir projekata koji će se sufinansirati iz budžeta grada Vranja“, objašnjava Jovićeva.

Ukupan iznos predviđen za sufinansiranje medija je 17 miliona dinara, pri čemu je 13,5 miliona opredeljeno za televiziju, dok je ostatak, 3,5 miliona predviđen za ostale medije. 

„Minimalni iznos konkursa za televiziju iznosi 100 hiljada dinara, maksimalni je 7,5 miliona, dok je za ostale medije maksimalni iznos kojim mogu da konkurišu 1,5 milion dinara“, kaže Jovićeva i dodaje da jedan medij može da aplicira samo sa jednim projektom.

 


Podeli:
  1. Nakaradno. Nakaradno. Nakaradno. Vi ste najgori i najpartijskiji u Srbiji

Comments are closed.