Košarkaškog sudiju iz Leskovca napao trener „Kuršumlije“, reagovala i policija

„Ovo je moj grad i mogu da radimšta hoću. Nemoj slučajno da si opet došao ovde“
Košarkaškog sudiju iz Leskovca napao trener „Kuršumlije“, reagovala i policija
Podeli:

Košarkaškog sudiju Nikolu Mihajlovića iz Leskovca napali su u subotu na utakmici Srpske regionalne lige u Kuršumliji, kako sam tvrdi, trener KK „Kuršumlije“ Nikola Milijanović i službeni predstavnik  iste ekipe Đorđe Vučić, a čitav slučaj je prijavljen i policiji.

Do incidenta je došlo, kako navodi Mihajlović, i tokom, a i posle utakmice koju su Kuršumljani igrali protiv ekipe „Zicer“ iz Bora.

Sa Milijanovićem i Vučićem nismo uspeli da stupimo u kontakt do momenta objavljivanja teksta

Na utakmici je u drugoj četvrtini jedan od igrača dobio dve tehničke greške zbog psovanja i vređanja, što je vodilo diskvalifikaciji. Tu je i počeo problem sa Milijanovićem i Vučićem koji su počeli da prete i vređaju, ali je utakmica prošla relativno mirno do kraja. Nakon poslednjeg zvižduka, ja sam prišao do zapisničkog stola da završim papirologiju kada mi je prišao Milijanović i počeo da se žali na suđenje. Odgovorio sam mu da ima pravo da napiše primedbu i onda je došlo do incidenta“, tvrdi ovaj mladi sudija.

Kako kaže, trener KK „Kuršumlije“ ga je obema rukama gurnuo u predelu grudi i počeo da psuje.

Odleteo sam bukvalno tri metra, a on mi je kazao: Ovo je moj grad i mogu da radimšta hoću. Nemoj slučajno da si opet došao ovde“. Tada mi je prišao i Vučić uhvatio za nadlakticu i počeo da me vuče po terenu uz reči: Gubi se odavde da ne dobiješ batine!“, prepričava nam mladi Leskovčanin.

Nakon toga je obavestio policiju , a njegovu priču potvrdili su i kolega sudija i delegat sa ove utakmice, a kako saznajemo, zbog čitavog incidenta reagovao je i nadležni javni tužilac.

Mihajlović tvrdi da nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju na terenu.


Podeli:
 1. Krajincanin 13.03.2018., 14:33

  pre bi bio prodavac kokica nego sudija u sportu, bas zbog ovakvih stvari.

  1
  1
 2. Za sve sto nam se desava sami smo krivi.Verovatno ce ovakvi „sportski radnici“ postati predsednici nekog saveza ili selektori a najmanje sutra delegati kada zavrse ovakvu „obuku“ za MMA ili slicno. Po hitno je trebalo odrediti zadrzavanje „gospodi“ i po skracenom postupku kaznavanje a Nikola da tuzi za napad, uvrede i pretrpljeni strah.
  Da li neko pomisli kako se osecaju roditelji ovog mladica, sta da mu savetuju, da pored pistaljke ponese i pistolj pa da glumi i saobracajca na utakmici?
  Sramotan primer mladima.

  1
  2
 3. Често се дешава, на спортским утакмицама, оног пута са Моравцем, сад ово!?Крајње лоши односи спортских радника.

 4. Sudija sa minđušom???

  2
  2
 5. s obzirom na kvalitet sudjenja sudije, bolje neka se bavi nekim drugim poslom, ovo nije prvi put da on ima problem, pa neka se malo i sam zapita?! Naravno ne podrzavam nikakvo nasilje da se razumemo

 6. bivsi kosarkas 16.03.2018., 12:15

  na vrlo los nacin pocinje svoju karijeru gledao sam utakmicu niko ga nije vukao preko terena a zato postoji i video zapis i video nadzor hale same dosta izmisljotina. a sta je sa njegovim greskama salili smo se. a ima od koga da uci pocev od cileta i glige pa do ace marinkovica i milana pa bolje da ih pita za savet jer leskovac ima dobre sudije starog kova

 7. vrlo lose sudjenje prikriva neistinom o nekom povlacenju po terenu gledao sam utakmicu i video zapis govori da je na kraju utakmice sa drugim sudijom mirno otisao u svalicionicu gresaka dosta a to je salili smo se ili grese sudije i u evroligi bolje da uci kako se sudi a ima od koga pocev od cileta i glige pado milana i ace marinkovica leskovac je imao dobre sudije

 8. Au kakav autoritet na terenu, decko gde god da sudi napravi incident da je stvarno dobio batine u Kursumliji cutao bi ko zaliven, meni ovo Lici na jeftinu predstavu, bolje se ti meni lepo drzi paprike…

 9. Pozdrav iz Leskovac 18.03.2018., 19:14

  Ovaj decko ima srecu sto za Kursumliju ne igra ekipa od prosle godine, jer sa onim sudjenjem i izrazito provokantnim nastupom koji ima, a znajuci te momke koji su igrali tad, verovatno bi ga vukli do Leskovca a ne do svlacionice. Inace znam te momke igrao sam protiv njih mnogo su dobri momci i ljudi, da ne ispadne sad da pricam o njima kao o nekim manijacima. Ali su bili nocna mora za sudije pogotovu za neznalice kao sto je ovaj.

Comments are closed.