Leskovčanka predstavlja Srbiju na takmičenju za Miss Grand International

Leskovčanka predstavlja Srbiju na takmičenju za Miss Grand International
Podeli:

Na takmičenju za najlepšu devojku na svetu, koje se održava 25. oktobra u Vijetnamu,  lepotu Srbije predstavlja Leskovčanka Maja Smiljković, jedina srpska takmičarka trećeg po redu najvažnije takmičenja u lepoti na svetu, a po izboru Miss Srbija kompanije.

Maja je ovih dana na pripremama za svetski izbor lepote u ovoj dalekoj zemlji, a konkurencija su joj najlepše devojke sveta iz 80 zemalja. Veliko finale održava se 25. oktobra na luksuznom Vijetnamskom ostrvu Phu Quoc.

U pitanju je treći po redu prestižni izbor, posle Miss World i Miss Universe

Do samog finala svakodnevno imamo aktivnosti, fotografisanja, razgovore, intervijuje, kao i slobodno vreme za trening i upoznavanje sa devojkama sirom sveta. Srećna sam što imam priliku da razmenim mišljenja, znanja i što mogu vrsnim svetskim lepoticama da pričam o svojoj zemlji, o Srbiji i približim im našu kulturu i lepote. Ovo će biti divno iskustvo, upoznavanje novih ljudi, novih kultura i nacina življenja. Daću sve od sebe da Srbiju učinim ponosnom. Hvala Miss Srbija kompaniji na prilici koja mi je pružena”, kaže maja za Jugmediu.

Maja Smiljković je, da podsetimo, prošle godine izabrana za Mis Južne Srbije. U međuvremnu se bavi modelingom i studira.

Oduševljena sam ljubaznošću lokalnih građana. Mislim da mi je vijetnamska kuhinja sada jedna od omiljenih. Takođe, ceo tim Miss Grand International je toliko profesionalan i vrlo sam srećna što svaki dan učim nesto novo. Devojke iz svih krajeva sveta, toliko različitosti i jedinstvenosti …”, ne krije Leskovčanka uzbuđenje.

Milica Ivanović

 


Podeli: