Lista pirotskih radikala za lokalne izbore

Lista pirotskih radikala za lokalne izbore
Podeli:

PIROT – Na lokalnim izborima u Pirotu lista SRS-a će se zvati ’’Srpska radikalna stranka dr Aleksandar Martinović’’, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Opštinskom odboru stranke.

 Nosilac liste u Pirotu će biti aktulni predsednik radikala Bojan Ilić koji je i kandidat  za narodnog poslanika. Radikali imaju listu kandidata za svih 56 odborničkih mesta.

„Na našoj listi su 40 posto žene  i 20 kandidata mladih od 30 godina,  predstavio je Ilić.

 

(kraj)


Podeli:
  1. Inace uzivalac voznje opstinskim dzipom desna ruka URS pirota i vladana vasica , kao i pravedni borac za pravdu pa je sebe i zenu zaposlio u Vrticu

  2. Glasacka masina 19.03.2012., 22:06

    Totalno nepismen covek,koga idologija radikalne stranke mnogo manje interesuje od svojih licnih interesa,a i svestan je da sa jogurtom posle izbora ide na trziste rada,pa GRABI LI GRABI.Bili su glasacka masina za URS i pirotske tajkune i to UNOVCILI,a narod neka ide na KAZAN.Posle izbora moraju da odgovaraju.

  3. georgijevski i bozovic 19.03.2012., 22:21

    Posle izbora najuriti sav sljam koji se po partijskoj liniji navukao po opstini i opstinskim preduzecima,a strucni i pametni ljudi vise na trzistu rada i buvljaku.U takvoj barustini i inspektor GEORGIJEVSKI umesto da valjano radi svoj posao,on …

  4. kakav retard!!!

Comments are closed.