Mališani sutra ulaze u potpuno novi vrtić

Mališani sutra ulaze u potpuno novi vrtić
Podeli:

Kompletno rekonstruisan objekat ’’Dečja radost’’ Predškolske ustanove ’’Dragica Lalović’ u Beloj Palanci primiće od ponedeljka mališane i njihove vaspitače, koji će novu radnu godinu započeti u novim radnim sobama i prostorima za igru.

U objektu ’’Dečja radost’’ postavljena je nova stolarija,  izvršena je kompletna rekonstrucija kanalizacione i  vodovodne mreže. Izvršena je rekonstrukcija mokrih čvorova, ugrađeni su novi podovi, zamenjen je krovni pokrivač, izrađena je energetska fasada i izvršena je rekonstrukcija grejanja.

Ove godine u vrtić je upisan veći broj dece u odnosu na ranije, čak 220 mališana

’Izuzetno sam zadovoljan kako danas izgleda objekat ’’Dečja radost’’ i što smo uspeli da najveći kapitalni projekat opštine Bela Palanka privedemo kraju na zadovoljstvo naših najmlađih sugrađana. Nadam se da će i  i roditelji biti zadovoljni uslovima koje će vrtić od ponedeljka pružati njihovoj deci, a u narednom periodu radićemo na nabavci prekopotrebne dodatne opreme za vrtić”, kazao je prilikom obilaska vrtića predsednik opštine Goran Miljković.

Rekonstrukcija vrtića završena je sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima RS, koja je za oba objekta vrtića izdvojila oko 100 miliona dinara.

 


Podeli:
  1. За разлику од ОШ Јосиф Костић, ма брука једна због принаучених мајстора и малтретирање и за малишане и за родитеље захваљујући младом, надобудном дифовцу!?

Comments are closed.