Marina Ilić vršilac dužnosti načelnika Školske uprave

Marina Ilić vršilac dužnosti načelnika Školske uprave
Podeli:

Posle odlaska u penziju Dragana Mitrovića, Ministarstvo prosvete je za vršioca dužnosti Školske uprave u Leskovac imenovalo Marinu Ilić, prosvetnu savetnicu u toj upravi, koja je juče stupila na dužnost.

Ona će dužnost obavljati do rezultata konkursa za novog načelnika, čije se raspisivanje očekuje ovih dana, a procedura uobičajeno traje oko šest meseci.

Ova školska uprava vrši nadzor nad školama u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu.


Podeli:
 1. Ima li neku školu 02.10.2018., 15:49

  A neka biografija, škola koju je završila i gde je bila prosvetni radnik ne bi bilo loše da se zna imajući u vidu ovako moćnu funkciju u prosveti ili je i ona kao ostali kadrovi SNS trlababalan….

  31
  3
  • Trend je da maseri I menadzeri budu na sns funkciji. Pored toliko obrazovanih. Ili neobrazovanima ne smeju da daju da rade. Sve ce upropaste. Vozaci su kandidati za politicke funkcije

   24
   2
  • Ima li neku skolu 02.10.2018., 18:40

   Ajde bre ljudi,mozda ova zena ima kompetencije.Ako neko zna neka napise nesto o kvalifikacijama doticne.Mozda je nenamerno ispusteno u tekstu.Ipak je broj 1 funkcija za prosvetu u regionu.

   6
   6
 2. Koliko sam ja upucena, ona je profesor razredne nastave, tj. uciteljica. Vremenom se verovatno i doskolavala i usavrsavala, pa je postala prosvetni savetnik. Zaista bi se nekoliko recenica iz njene biografije moglo dodati u tekst, cisto da ljudi znaju, jer kao sto je neko vec napisao ipak ce biti na odgovornoj funkciji i upravljati prosvetom cak u dva okruga.

  15
  4
 3. Sigurno će bude bolja od ovog što je otišo u penziju.

  4
  6
 4. Bravo!
  Razresena je dilema da li ce to biti neko iz Vranja ili direktorka leskovacke Gimnazije ili… Kad ono – uciteljica! Ali ne bilo kakva, vec napredna uciteljica – zna da svira i harmoniku!
  Sad prosvetari samo da zaigrate i kud ces bolje

  2
  1
  • Sve si pogrešio rođače. Vranje nikada nije bila kombinacija jer su Vranjanci politički neuticajni. Direktorka Gimnzije iz Leskovca, koja dobro radi svoj posao tamo gde jeste, nikada takođe nije bila u kombinaciji. S obzirom da ceo grad zna osim tebe grehota je da živiš u neznanju, pa da ti rečem: Novi načelnik će biti Ilija. Pogađaj koji, da ti ne dam sve sažvakano :)

   • E pa profesore da nisu vranjanci uticajni, pogresio si. Odakle je republicki prosvetni inspektor?

Comments are closed.