Miljković siromašnim porodicama darivao televizore i veš mašinu

Miljković siromašnim porodicama darivao televizore i veš mašinu
Podeli:

Vreme Božića je i vreme darivanja, pa na ovaj najradosniji hrišćanski praznik predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković, po tradiciji, obilazi socijalno najugroženije porodice s darovima.

Ovoga puta Miljković je sa saradnicima na dan Božića darivao tri porodice prigodnim poklonima.

On je razgovarao sa članovima porodica, slušao o njihovim problemima i istakao da će se lokalna samouprava i ubuduće truditi da pomogne što većem broju porodica.

“Jednokratne pomoći isplaćuju se gotovo svakodnevno, ali ćemo se truditi da ljude uposlimo otvaranjem novih radnih mesta kako bi socijalno ugroženih porodica bilo sve manje. Želimo da omogućimo našim sugrađanima, pogotovo višečlanim porodicama dostojanstven život i priliku da od svog rada imaju što bolje uslove za život“, istakao je Miljković.

Lokalna samouprava je sve tri porodice odabrala u saradnji sa Centrom za socijalni rad

Petočlana porodica Krstić živi u Beloj Palanci. Glava porodice je Milan Krstić koji se trudi da svojoj porodici obezbedi dostojan život. Supružnici Milan i Ivana ne rade, bave se povremeno sezonskim poslovima i svaka pomoć im veoma znači.

Miljković je sa svojim zamenikom Miroslavom Marinkovićem, članom opštinskog veća Ivanom Stanković i direktorom Centra za socijalni rad Zoranom Stefanovićem obišao ovu porodicu i uručio im veš mašinu a deca su dobila božićne paketiće.

Miljković je posetio i porodicu Petković u selu Klisura. Ljubiša i Danijela Petković su nezaposleni, a ono malo što zarade obavljajući sezonske poslove nije dovoljno. Zato su se obradovali što su baš na Božić dobili poklone od strane lokalne samouprave. Ovoj porodici uručen je televizor kao i božićni pokloni.

Televizor je dobila i porodica  Stojanović iz Bele Palanke, supružnici Suzana i Bojana sa trima ćerkama, koje su dobile i božićne paketiće.

Foto Opština Bela Palanka


Podeli: