Moguće ukidanje ekološke takse

Moguće ukidanje ekološke takse
Podeli:

S obzirom da je Leskovčanima prebačena obaveza prema Por Werner Weberu za plaćanje deponovanja smeća, moguće je da će građani uskoro biti oslobođeni plaćanja ekološke takse.

Ovo je danas na zasedanju lokalnog parlamenta predložio opozicioni odbornik Nebojša Cakić, a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prokomentarisao da je reč o konstruktivnom predlogu.

“U budžetu grada sada postoji višak od 80 miliona dinara jer građani sada sami plaćaju deponovanje, a ta ekološka taksa nije trebalio ni da bude uvedena, jer se ona uvodi onima koji zagađuju ekološku sredinu a ne običnim ljudima“, prokomentarisao je Cakić.

Prvi čovek Leskovca je kazao da će ozbiljno razmotriti ovaj predlog iako to nije malo para, dodajući da je reč o iznosu od skoro 40 miliona dinara.


Podeli:
 1. Glupost. Pa i obicni ljudi zagadjuju zivotnu sredinu. Kad bi se ta taksa koristila u prave svrhe e to bi vev bila vest.

  6
  4
 2. Jel to znači da sada možemo da tužimo Opštinu da vrati pare i plati odštetu jer ste naplaćivali nešto što je bespotrebno?

  12
  2
 3. A mog oca zimus pred svrsen cin, ako ne plati taksu ide u zatvor.Dobro me nije strefila srcka.Ma jeste vi normalni!?Taksa se placa na 3 meseca a djubre svaki mesec.

  6
  3

Comments are closed.