Na njega čeka reprezentacija

Na njega čeka reprezentacija
Podeli:

Mladi vaterpolista  Vaterpolo kluba „Leskovac“ Aleksa Ćirić  pozvan je na pripreme Vaterpolo saveza Srbije za dečake uzrasta  do 15 godina,  što predstavlja veliki uspeh   leskovačkog vaterpola.

Vaterpolisti VK „Leskovac“ trenutno borave na kampu  vodenih sportova u Vrnjačkoj banji u organizaciji  proslavljenog vaterpoliste Nikole Rađena  gde usavršavaju svoje znanje, pa se u klubu nadaju da  primer Alekse Ćirića neće biti usamljen.

Klub će vršiti upis novih članova  od sepetmbra 2017 godine kako bi se formirala mlađa takmičarska grupa uz istovremeno  formiranje prvog tima koji bi eventualno učestvovao u  takmičenju Prva B liga jer su se za to stekli uslovi, stvaranjem  igrača  starije uzrasne kategorije  kroz dugogodišnji rad sa decom. Za stvaranje  vaterpoliste koji bi kao mlađani Aleksa Ćirić mogao da parira deci iz mnogo  jačih klubova potrebno je najmanje 4 godine upornog rada i zalaganja jer se vaetrpolista ne stvara preko noći“, ističu u VK „Leskovac.

Višegodišnji problem pronalaska kvalitenog trenera za klub je prevaziđen i „Leskovac“ je konačno dobio  licenciranog trenera sa teritorije grada , profesora fizičke kulture Milana Cakića .

Uprava ističe da su svi igrači kuba registrovani i da se klub uspešno takmiči  sa dve takmičarske katerorije  2001 i mlađi i  2003 i mlađi.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Браво синко, волим кад прочитам да је неко са ових простора после вишегодишњег турда и рада испливао на површину. Наша деца немају ту прилику свакодневно . Ма колико се труде деца из већих градова напредују без резона и мере.
  Све похвале ВК Лесковцу.
  0  0
 2. Bravo dete da se ponose tvoji svaka čast pozzz za celu porodicu
  0  0

Comments are closed.