Na truniru u futsalu i četiri ženske ekipe

Na truniru u futsalu i četiri ženske ekipe
Podeli:

I ovog oktobra u Vlasotincu se održava tradicionalni turnir u futsalu – Radničke sportske igre 2018, na kojima se takmiči 21 ekipa preduzeća, ustanova i preduzetnika sa područja opštine i to 17 u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji.

Polufinalni mečevi igraju se u četvrtak 18. oktobra  i petak 19. oktobra s početkom od 18.30 časova, a svoje mesto u polufinalnim utakmicama izborile su muške ekipe “Manifatura Europea”, “Prosveta”, “Gruner” i Policijska stanica Vlasotince, a za pobednika u ženskoj konkurenciji boriće se ekipe “Elrad Srbija” i “Elrad WSS”.

Takmičenje se odbija u organizaciji Sportsko-rekreativnog centra “Vlasina” Vlasotince

Finalne utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji i utakmica za treće mesto odigraće se u ponedeljak 22. oktobra, počev od 18.30 časova.

Ovo je četvrta godina kako organiuzujemo radničke sportske igre, a prva kako se takmiče i ženske ekipe. Prošle godine smo imali jednu revijalnu utakmicu u ženskom futsalu, a sada im vodimo i tabelu”, kaže direktor SRC Vlasina Dejan Čikić.

Ove, kao i prethodnih godina, veliko je interesovanje publike za mečeve, što je i glavni cilj organizacije turnira, kažu u SRC Vlasina.


Podeli:
  1. Bravo za Vlasotince.
    Leskovac je dugo imao vrlo kvalitetne radničke sportske igre u više sportova ali su nečijom voljom jednostavno prestale da se organizuju.
    Postojala su takmičenja u malom fudbalu, košarci, odbojci, streljaštvu, pikadu, stonom tenisu, kuglanju…
    Prava je šteta što su ukinute.

Comments are closed.