NALED ponovo sertifikovao Leskovac

NALED ponovo sertifikovao Leskovac
Podeli:

Nacionalana alijansa za lokalni ekonomski razvoj ( NALED ) utvrdila je da grad Leskovac ispunjava uslove da zadrži status sertifikovane lokalne samouprave koja je izgradila povoljno poslovno okruženje.

Kako se saopštava iz kabineta leskovačkog gradonačelnika Gorana Cvetanovića, procenat ispunjenosti kriterijuma procesa sertifikacije do sada je najviši i iznosi 92 posto i povećan je u odnosu na procenat ispunjenosti iz decembra 2016. godine koji je bio 91,4 posto.

“Predstavnici NALED-a su 9. marta ove godine sproveli nadzornu proveru ispunjenosti kriterijuma procesa sertifikacije, pri kojoj su obavljeni razgovori sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem kao i relevantnim predstravnicima iz odeljenja i službi Gradske uprave koji su zaduženi za sertifikaciju prema BFC SEE standard”, navodi se u saopštenju


Podeli:
 1. Lepo je procitati ovako nesto.

  4
  2
  • A, tu si. Kad ćemo da se dogovorimo za onu kafu o kojoj smo ranije pričali?

 2. Evo jednog primera iz prakse: Pokusao sam da postavim kiosk na privatnom zemljistu ali nasa lokalna samouprava nije uredila to pitanje iako je to po zakonu duzna da uradi. I na kraju je situacija takva da mi je dozvola potrebna ali niko nije nadlezan da mi je izda. Cak su me iz NALEDA-a, kome sam se obratio za pomoc i koji im izdaje ove sertifikate, uputili na lokalnu samoupravu, ali uzalud. Njihov odgovor je ili ne znamo ili nismo nadlezni pa do toga da zakon to ne dozvoljava (iako po gradu ima kioska na privatnom zemljistu). Kiosk ne mogu da postavim… eto toliko o povoljnom poslovnom okruzenju.

  • dijagnoza administracije nesposobnost 12.04.2018., 17:16

   Lele, ako si isao kod Mitu, pisi propalo. Dere se po cel dan. Nista nece, nista ne razume, nista ne ume. Njegovi inzenjeri se smeju sto je on sef. Plasi se da potpusuje, nema poverenje u saradnike, po kafane se konsultuje, nikog nece da angazuje, sede mu ljudi pismeniji od njega neuposleni jer on svuda vidi prevaru.

Comments are closed.