NAPOKON Novi pločnici u centru grada

NAPOKON Novi pločnici u centru grada
Podeli:

Stari i ruinirani pločnici na Širokoj čaršiji u centru Leskovca biće zamenjeni do početka Roštiljijade, a za ovu namenu iz gradskog budžeta je izdvojeno 800 hiljada dinara.

Polomljene ploče zadaju godinama glavobolju pešacima u strogom centru grada i često moraju da se preskaču, a najgora situacija je tokom obilnih kiša ili leda kada su katakombe teško uočljive, pa neretko dolazi do padova i, u najgorem slučaju, preloma.

Imali smo veliki problem da pronađemo slične ploče kao one koje su već postavljene. Sada je to rešeno i Leskovčani, ali i gosti Roštiljijade će šetati novim trotoarima”, kaže za juGmediu v.d. direktora JP “Urbanizam i izgradnja” Novica Nikolić.

Radove će izvoditi Sistem SNL Graditelj iz Leskovca.

U lokalnoj samoupravi se nadaju da će do Roštiljijade biti popločane i pešačke površine između Šop Đokićeve kuće i igrališta za šta je je izdvojeno preko 270 hiljada dinara.


Podeli:
  1. Naravno da je slomljen kad tolerisu parkirane automobile, motore, kamione za istovar robe, brzu postu cak i policiju da se parkira. Umesto da im odma naplate i slomljene ploce i ivicnjake

    18
    1
  2. pedja mladenovic gandrin 10. avgusta 2018., 2:22 pm

    jedva cekam

Comments are closed.