Nazire se kraj gradnje leskovačkog „Skadra na Bojani“

Nazire se kraj gradnje leskovačkog „Skadra na Bojani“
Podeli:

Gradnja sportske hale „Partizan“ u centru Leskovca, koju su Leskovčani nazvali „Skadrom na Bojani“, trebalo bi da bude završena naredne godine jer je leskovačka lokalna samouprava obezbedila nedostajućih 65 miliona dinara, potvređeno je danas Jugmedii.

Ovo zdanje sa kapacitetima od 500 sedišta počelo je da se zida još oktobra 2011. godine sa 52 miliona dinara dobijenih od Ministarstva omladine i sporta, 2012. godine lokalna samourava uložila je 4,4 miliona, ali posoa nije priveden kraju, pa je zgrada jedno vreme bila stecište vandala, a i oštećena je.

U međuvremnu su bila mnoga obećanja, ali je tek sada izvesno da je Vlada Srbije izdvojila dodani novac.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Две спортске хале. Невиђена глупост. Опет ће народ да плаћа нове нераднике и остале трошкове. Коме бре требају две хале. Па то немају много богатије средине а камоли овај сиротињски град. Зато не бацајте паре узалуд. Уместо нове хале отворите у том простору неку фабрику или нешто слично од чега ће народ и држава да имају неку корист. Овако ништа, баш ништа.

  • Castrol GTX 05.12.2017., 17:39

   Fabriku? I to na keju! Za ovoliki grad je sramota da ima samo jednu halu koja omogućava odigravanje zvaničnih utakmica. Pogledaj samo koliko hala ima Niš! I ne znaš koja je bolja od koje, pa ni to nije dovoljno sportskim klubovima za redovne aktivnosti. Osim toga, korišćenje hale se plaća, što nije beznačajno.

   • Mislim da ce tek u sledecem veku vratiti novac od tog tvog placanja hale, ili mozda za dva veka.

   • I zaboravio si da kazes kako se placa.Opstina da namenski novac klubovima a ovi isti uolate src.Tako placaju silne radnike tamo.
    Pa imas halu kod sajma i dve hale u src.Sasvim dovoljno za nas grad.

Comments are closed.