NEHUMANO U izlogu pas umesto robe?!

NEHUMANO U izlogu pas umesto robe?!
Podeli:

LESKOVAC/GRDELICA – Umesto robe u izlogu jednog praznog lokala u Grdelici danas se kroz staklo mogao videti pas, životinja koja je pokušavala da nađe izlaz iz uzanog prostora.

Uznemirenog psa uslikao je naš čitalac, ali, nažalost, samo uslikao i produžio dalje. Ne zna se kako je “najbolji čovekov prijatelj“ dospeo u izlog i da li mu je i kada ljudska ruka pomogla, tek, slika životinje u tesnacu teskobna je i za ljudsko oko.

pas_2

Reč je o jednom od lokala na autobuskoj stanici. Mnogi lokali i izlozi su inače prazni u Grdelici, jer ova varoš više ne miriše na tekstil i drvo.

Milica Ivanović

 


Podeli:
Označen sa
  1. Gde je sad udruzenje za prava zivotinja?!Sto ne reaguju?!Vlasnika lokala kazniti i staviti u izlog da sedi nekoliko dana pa da vidi kako je bilo jadnoj zivotinji!

  2. “ nažalost, samo uslikao i produžio dalje. “ Pa jok, trebao je da razvali vrata pa da ga uhapse zbog uništavanja tuđe imovine i da rizikuje zatvor do šest meseci.

  3. Koliko vidim,pas nije ugrozen i cak se izležava.Vidi se da je dobro uhranjen i da mu nista ne fali.Ako ćemo tako,ispada da svi koji čuvaju pse u stanovima isto,na neki način zlostavljaju pse.Ko bi ostavio psa u lokalu da želi da ga zlostavlja?!i koliko vidim,pas samo posmatra napolje kao sto rade svi psi koji se cuvaju u stanu ili kuci.Smesno je što se našo u izlogu i što pozira.Iskreno,ne verujem da je neko ovo uradio kako bi mu naudio.Da je hteo,znamo svi kako to rade.Ko zna šta je prava priča

    • Dodji ti druze u Grdelicu pa vidi koliko je taj pas uhranjen, koliki smrad hulja iz tog lokala i koliko je jos pasa zatvoreno unutra! Najgore u celoj prici sto ta tortura pasa u ovom lokalu traje i duze od godinu dana, konacno se neko setio da odreaguje i pise o ovome. Voleo bih da vidim tebe zatvorenog vise od godinu dana u tom lokalu, gde jedes, vrsis nuzdu i spavas kako „samo posmatras i cuvas lokal“! Bas me zanima da li bi ti onda bilo smesno!
      Nadam se da si sada ukapirao sta je prava prica

  4. То је пас ноћни чувар. А јесте ли чули да поједини власници локала имају ноћне чуваре у њима и да их закључавају, тако да не могу да изађу из њих док ујутру не дођу да отворе локал. Значи изједначени су и пси и људи у оваквим случајевима. Нема дискриминације. Само не знам колика је плата пса.

Comments are closed.