Ni kiša nije uspela da rastera košarkaše

Ni kiša nije uspela da rastera košarkaše
Podeli:

Tradicionalni sedamnaesti  “Streetball” turnir u uličnom basketu, tri na tri, počeo je večeras u okviru Leskovačkog leta, čije će se finale održati 30. juna na završnoj večeri festivala ispred Šop Đokićeve kuće.

Turnir u uličnom basketu  je i uprkos kiši, koja je povremeno padala, okupio večeras mlade košarkaše koji se takmiče u tri kategorije i veliki broj navijača.

„Svake godine imamo između 30 i 40 ekipa, a ove godine prijavljeno je 34,  sa po četiri košarkaša, uzrasta 2001. i 2002., 2003. i 2004., i 2005. godište  i mlađi. Na kraju turnira, prva tri mesta dobiće medalje Leskovačkog leta, a biće nagrađen i MVP igrač turnira i najbolji trojkaš“, izjavio je Milan Petković iz TOL-a.

Ovogodišnji  glavni sponzor turnira je  „Sportski grad“, koji je za takmičare  pripremio nagrade, a glavna ceremonija uručenja nagrada i proglašenja pobednika, odvijaće se na bini koja je postavljena u dvorištu Šop Đokićeve kuće.

Košarkaše je obišao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima


Podeli:
  1. Ja ne znam ko i zasto dozvoljava da se ovo odrzava na GLAVNOJ ulici, da se po njoj iscrtava svasta, i, naravno, ne skine kada se sa ovim aktivnostima zavrsi. Unistava se izgled grada i te glavne ulice.

Comments are closed.