Ništa od Tačijevog dolaska? Srbija spremna

Ništa od Tačijevog dolaska? Srbija spremna
Podeli:

Niko od lidera Albanaca sa juga Srbije nije potvrdio dolazak Hašima Tačija, kako su u nedelju preneli prištinski, a potom i većina medija u Srbiji.

Portal Bujanovacke.co prenose da je jedna od albanskih političara demantovao ovu vest, uz komentar, „Kako se i on čudi“, da su svi poverovali u najavu da će kosovski predsednik doći u sredu u posetu opštinama na  jugu Srbije gde žive Albanci.

Tači: Niko u Evropi nije diskriminisan kao građani Bujanovca, Preševa i Medveđe

Arsić: Medveđa je u Gornjoj Jablanici, a ne u takozvanoj Preševskoj dolini!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da u Vladu Srbije nije stigla bilo kakva najava eventualne posete predsednika Kosova Hašima Tačija Preševu, kao i da da on mora prvo da se obrati Vladi Srbije.

Nemamo nikakve najave. Prvo će morati da se obrati Vladi Srbije. Prvo ćemo da pogledamo šta će da kaže Vladi Srbije, pa ćemo na osnovu toga odlučiti„, rekla je Brnabićeva.

Ona je dodala da je Srbija zemlja koja može da obezbedi bilo koju posetu jer je stabilna i ima suverenitet koji je stvaran.

Vučić danas na Kosovu, Hašim Tači sa Johanes Hanom u sredu u Preševu, Bujanovcu i Medveđi


Podeli:
 1. Ma bre , i ako nije student veka, deluje mi kao ozbiljan covek. Nije lakardijas kao Vucic, pa da ide po Presevu i da deli koze i kokoske. Nece da bruka svoje sunarodnike.

  5
  1
 2. Јужна пруга 10. septembra 2018., 11:58 am

  Могли би да пишете о томе како изгледа Власинско језеро. Снимке и слике имате по интернету и групи Риболов Лесковац.

  3
  1

Comments are closed.