Od jutros topli radijatori u Leskovcu

Od jutros topli radijatori u Leskovcu
Podeli:

Leskovačka Toplana je jutros počela sa grejnom sezonom, a zbog visokih dnevnih temperatura, radijatori će biti topli od 6 do 10 izjutra i od 6 do 9 u večernjim satima.

Ukoliko temperature u toku dana ne budu prelazile 15 podeok, Toplana će grejati tokom celog dana.

Daljinsko grejanje u gradu na veternici koristi 3.600 Leskovčana.


Podeli:
 1. Istoricari jos istrazuju sta je navelo srpske pobednike u Prvom svetskom ratu da uniste svoju drzavu i stvore onu koju je Jovan Ducic nazvao fatamorganom.Sociolozi i osiholozi jos proucavaju sta je to kod jednog dela srpskog stanovnistva stvorilo odbojnost i nepostovanje prema Prvom svetskom ratu.Veliki deo gradjana Srbije postavlja pitanje,,zasto sadasnji rezim nije odgovarajuce reagovao 2014 god.na izjavu Mila Djukanovica da je Gavrilo Princip terorista,,

  1
  6
  • Tebi je zapravo Milo 15.10.2018., 15:39

   Auuu, zemljače dijagnozo portalska. Sad kad kad si ubacio Mila to je za Frojdove sledbenike.

   2
   2
  • Tad ce krenuti na bolje 15.10.2018., 17:05

   Osiholozi, osiholozi su tija koji te kuraže i ne vode brigu o tebi. Tu su i osijatri koji su dužni da tebi bude udobno u krevetu, toplo i da imaš najmanje 2 obroka. Želom ti za godinicu ludu dve transfer u Lazu L. gde ċe te čekati kolega po f dijagnozi onaj napuceni sa naocarima.

   2
   2
   • Al samo preko zimu 15.10.2018., 17:25

    Ja bi ga zaposlio na kvantaš da nam priča istoriju.

    2
    2
   • Nije ni bio u vojsku 15.10.2018., 20:38

    Četrnajesteee četrnajsteee Švabaa udarioooo osamnajste osamnajsteee Čujte pobediooo

    2
    1
 2. Aha, preko dana ce grejati tek ako temperatura ne predje 15. podeok iako je sezona grejanja. A pre deset dana nisu mogli makar ujutro i uvece da greju bar po malo kad je temperatura bila daleko ispod 15. podeoka jer, Boze moj, nije sezona grejanja. Dakle gospodo imajte malo vise osecaja i pratite temperaturu i ne drzite se datuma kao pijan plota. ako ne grejete kad nije sezona onda grejte sada kad je sezona i kad je vruce. Mislim da vam je moja prva ideja pametnija stvar, da prema temperaturi grejete odnosno ne grejete ne obaziruci se samo na datum.

 3. Nisu topli nego mlaki,deca se smrzavaju.

 4. Laz! U ulici Mose Pijade i dalje su radijatori LEDENI

Comments are closed.