Održana prva KLIKERIJADA u Lebanu

Održana prva KLIKERIJADA u Lebanu
Podeli:

Na improvizovanom zemljanom terenu nadmetalo se 50 učesnika, 34 u starijoj kategoriji i 16 u mlađoj kategoriji.

Turnir je bio i humanitarnog karaktera i ukupno je prikupljeno 6.000 dinara za jednu od najugroženijih porodica na KiM, navodi Info centar juga.

Ovim takmičenjem želeli smo da jednu gotovo zaboravljenu igru pokažemo mlađim generacijama koje odrastaju uz računare i video igrice. Nekako su današnja deca zarobljena u digitalnom svetu i zato smo došli na ideju da im mi malo stariji pokažemo šta su prave igre, gde se stiču prava drugarsta, a ujedno da se vratimo jedno 15 godina unazad“, kazao je za Info centar juga Radovan Cvetković iz udruženja Samo sloga Srbina spasava.

Turnir je privukao sve generacije, a najmlađi učesnik bio je Veljko Vukadinović koji je pokazao da se odlično snalazi u igranju klikerima.

FOTO: infocentarjug.rs


Podeli:
  1. „Pita, Naida,Zeljko, Fleger Soda i ja iza skolskog zida, igrali smo klikera“….

  2. mafijas pripravnik 27. maja 2018., 6:22 pm

    *Magistri* i ostali naucni radnici Lebana svega i svacega ima da se sete. Sada krece priprema mumuruznice, pa ide kacamak i tako dalje. Ali imamo problem, SO nam je deklarativna, posto ne postuje Odluke Upravnog suda svi kazu nevazeca. Mnogi su u sukobu interesa pa su odbornici, drugi imaju napismeno da su odbornici i corak. Sila koju demonstrira pre svega pojedinac, onaj bivsi fotograf neda odbornicima da misle svojom glavom. Zato vreme neku neznaju da citaju, a funkcije boli glava.

    9
    1

Comments are closed.