Opelješen lekar usred Kliničkog centra

Opelješen lekar usred Kliničkog centra
Podeli:

Niška policija intenzivno traga za ženom koja je juče u zgradi novog Kliničkog centra Niš, pokrala lekara zaposlenog u ovoj zdravstvenoj ustanovi i od njega ukrala 440 evra i 14 hiljada dinara, a sa kartice podigla 130 hiljade dinara.

Ona je iskoristila to što je doktor ostavio nezaključanu kancelariju, ušunjala se i iz njegovog ormana ukrala torbicu sa znatnom sumom novca, saznaje Telegraf.

Zatim je otišla do bankomata i zloupotrebila njegove platne kartice, pa je ukupna šteta koju je lekar pretrpeo veća od 1.500 evra.

“U torbici koju je osumnjičena odnela bilo je 440 evra i 14.000 dinara. Međutim, kako je lekar na istom mestu držao i kartice, ona je pre nego što je uspeo da ih odjavi, sa bankomata podigla 130.000 dinara”, kažu sagovornici iz istrage.

Niški Klinički centar ima obezbeđenje koje dežura na ulazu u ovu zdravstvenu ustanovu, ali s obzirom na veliki prostor, praktično je nemoguće da kontroliše stotine ljudi koji ovde svakodnevno traže zdravstvenu pomoć.


Podeli:
 1. Mislim da stvarno nije lepo pokrasti čoveka koji ljudima spasava živote, a pogotovo što je jevri odvojio od usta. Novc nije siguran u ormar na radno mesto.

  11
  1
 2. Kako došlo, tako otišlo.

  24
  2
 3. Maksimalna robija za lopova. Ukrali čoveku što je ceo dan štedeo.

  20
  3

Comments are closed.