OPREZ Voda iz česama u Vlasotincu nije za piće!

OPREZ Voda iz česama u Vlasotincu nije za piće!
Podeli:

VLASOTINCE – Zavod za javno zdravlje u Leskovcu predložio je da stanovnici Vlasotinca ne piju vodu iz centralnog vodovoda i njome ne pripremaju hranu dok se njena ispravnost ne potvrdi u laboratorijama.

U saopštenju dosatvljenom večeras medijima navodi se da se ovakav oprez prepručuje zbog toga što je prethodno došlo do prekida u vodosnabdevanju iz centralnog vodovoda u Vlasotincu, a usled obilnih padavina proteklih dana i zamućenja reke Vlasine.

U skladu sa preporukama Zavoda za javno zdravlje, “Vodovod” će sutra obezbediti cisterne  za snabdevanje građana pijaćom vodom iI naknadno će objaviti spisak lokacija na kojima će se one nalaziti.

U Opštinskom štabu za vanredne situacije apeluju na građane da poštuju preporuke zavoda do dobijanja rezultata o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

(Kraj)


Podeli:
  1. Voda odavno, mnogo godina unazad nije dobra za pice ima grozan miris i ukus,hlor. Mozda je bioloski ispravna ali nije dobra za pice. Zato se i prodaje ovoliko u bocama, ali mogu kupiti samo oni koji imaju bolju ekonomiju a ostali piju to sto im se nudi, nazalost….

Comments are closed.